Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: NIKOLA SOLIC (Reuters)

Kan han bli den nye Steven Gerrard?

09.10.12 19:00

Det ble laget store overskrifter i engelske tabloider da Roberto Mancini dro til Spania for å se Atletico Madrid mot Malaga bare timer etter at Mario Balotelli hadde forlatt Etihad Stadium i sinne etter å ha blitt byttet ut i kampen mot Sunderland lørdag. City-manageren har nå dysset ned ryktene om at han var der for å se Atleticos Radamel Falcao. Italieneren hevder han dro til Spania for å se sønnen sin spille for Valladolid.
(Sky Sports)

Arsenal fortsetter å tenke ungt og framtidsrettet i jakten på forsterkninger. Lørdag var tidligere assisterende manager Pat Rice, som fremdeles jobber i klubben, på Selhurst Park for å se Wilfried Zaha i aksjon for Crystal Palace. 19-åringen scoret to mål i kampen som The Eagles vant 4-3 og blir sett på som en mulig erstatter for Theo Walcott dersom han ikke skulle skrive under ny kontrakt. Zaha er verdsatt til 12 millioner pund.
(Daily Mail)

Liverpool vil også trenge en erstatter for sin store stjerne, Steven Gerrard, om noen år. Ajax' danske playmaker Christian Eriksen blir sett på som en perfekt erstatter for Liverpool-kapteinen, og Brendan Rodgers vurderer å legge inn et bud på 20-åringen.
(Caughtoffisde.com)

Manchester United har tidligere vist interesse for Borussia Dortmunds Robert Lewandowski, men får nå tøff konkurranse om signaturen til polakken. Ifølge italienske Tuttosport står spissen, som scoret 30 mål forrige sesong, høyt på ønskelisten til Juventus, og Sir Alex Ferguson må handle fort hvis han skal komme den gamle dame i forkjøpet.
(TalkSport)

19 år gamle Ravel Morrison har hatt en turbulent start på sin karriere. Denne sesongen er han lånt ut fra West Ham til Birmingham, men bare tre måneder ut i oppholdet, er han ikke lenger ønsket i Birmingham på grunn av dårlig oppførsel på trening og utenfor banen. Lee Clark vil nå sende midtbanemannen tilbake til West Ham.
(Daily Mirror)

Darren Bent har ikke fått noen kanonstart på årets sesong og har tidvis slitt benken under Paul Lambert. Nå ser Brendan Rodgers på muligheten for å hente angriperen til Liverpool.
(Express and Star)

Sampdoria-trioen Pedro Obiang, Roberto Soriano og Nenad Krsticic har fått Roberto Di Matteos oppmerksomhet, og italieneren har sendt speidere for å ta en nærmere titt på trekløveret.
(CleanSheetsAllround)

Shanghai Shenhua har allerede sikret seg Nicolas Anelka og Didier Drogba. Nå vil den kinesiske klubben lokke Frank Lampard til klubben og tilbyr midtbanemannen 250.000 pund i uka - etter skatt. Beijing Guoan skal også være interessert i 34-åringen.
(The Sun)

Nemanja Vidic sin kontrakt med Manchester United går ut etter 2013-2014-sesongen. Både Juventus og Barcelona håper i det lengste at serberen skal droppe å skrive ny kontrakt slik at de kan hente 30-åringen billigere. Vidic er for øyeblikket ute med en kneskade og er trolig tilbake i spill neste måned.
(Forzaitalianfootball)

Har du sjekket vår gratis-app?

Her er mer om Nettavisens Premier League-app, som er gratis og kan lastes ned ved å søke på «NA fotball» på appstore - eller:

Her finner du appen til Android-telefoner (Samsung, HTC etc)

Her finner du appen til iPhone (kan også brukes på iPad)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag