*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

London-rival vurderer å hente Andrej Arsjavin.

Liverpool står med kun ni scoringer så langt denne sesongen, og fem av disse kom i møtet med Norwich på Carrow Road. Fredag sendte Brendan Rodgers speidere for å ta en titt på Atletico Madrids Arda Turan i Tyrkias kamp mot Romania. Turan er selverklært Liverpool-fan og har satt inn to mål for Atletico denne sesongen. Barcelonas Alexis Sanchez skal også være aktuell for Merseyside-klubben.
(TalkSport)

Leandro Damiao har lenge stått på Tottenhams ønskeliste, men nå håper Arsenal å snappe opp den brasilianske spissen foran snuta på erkerivalen. Til tross for at Wenger hentet inn flere offensive spillere i sommer, ønsker han å forsterke angrepet ettersom Gervinho forsvinner til Afrikamesterskapet i januar.
(Daily Star)

Også Chelsea vurderer å satse brasiliansk i vinter. Klubben har allerede Oscar, Ramires, David Luiz og Lucas Piazon i klubben, og Roberto Di Matteo vurderer nå å gjøre et framstøt mot Paulinho. Han kan imidlertid regne med konkurranse fra Inter, som også har sett seg ut den defensive midtbanespilleren fra Corinthians.
(TalkSport)

Vito Mannone har gjort en god sesong mellom stengene hos Arsenal i Wojciech Szczesnys skadefravær. Den siste tiden har han blitt koblet til en overgang til Napoli, men italieneren insisterer på at han ønsker å bli værende på Emirates så lenge han kan.
(The Sun)

Wilfried Zaha er i ferd med å bli en gjenganger i denne spalten, men nå rykker Crystal Palace-styreformann Steve Browett ut og gjør det klart at 19-åringen ikke er til salgs. Manchester City, Liverpool og Arsenal har vist interesse for midtbanespilleren.
(The Guardian)

Darren Bent har slitt med å spille seg til en fast plass i Aston Villas mannskap denne sesongen og kan være på vei bort i januar. Liverpool og Queens Park Rangers følger nøye med 28-åringen.
(Metro)

Liverpool holder også et øye med Daniel Sturridge, som vil ha mer spilletid for å være aktuell for VM i Brasil i 2014. Tottenham har også vist interesse for Chelsea-angriperen.
(Daily Mirror)

Anderj Arsjavins tid på Emirates kan se ut til å nære seg slutten når Martin Jol nå vurderer å hente russeren til Fulham. 31-åringen har havnet langt bak i køen om en plass i startelleveren i Arsenal, og han kan komme til å forlate klubben gratis.
(Footylatest)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.