Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Wesley Sneijder skal være enig med engelsk klubb om en overgang.

Det er første juledag, men ryktene stopper aldri opp. Her er de vi fant tirsdag:

Manchester United og manager Alex Ferguson har de tre siste månedene speidet på Malagas vidunderbarn Isco. Nå skal United være klare til å legge inn et bud i januar, ryktes det, til tross for at Ferguson har hevdet at United går mot et rolig overgangsvindu. Caughtoffside hevder at United skal by 20 millioner pund for å sikre seg supertalentet.

Her kan du for øvrig lese Nettavisens sak om Isco som vi skrev for noen uker siden.

Det er ikke bare Manchester United av storklubbene som kan ende opp med å shoppe litt i januar. Nå ryktes det nemlig at Chelsea står klare med en sjekk på 12 millioner pund som skal postlegges Newcastle. Hatem Ben Arfa skal nemlig være et hett navn på brua.

Litt lenger nord i London skal Arsenal være på jakt etter Sunderlands stjernekeeper Simon Mignolet. Arsène Wenger har lyst på ny keeper, og Mignolet skal sammen med Liverpool-burvokter Pepe Reina stå øverst på franskmannens ønskeliste.

Samtidig skal Arsenal være på jakt etter Milan-spiss Alexandre Pato, som etter sigende har levert inn en overgangssøknad. Milan innrømmer at de forhandler om Pato, uten å nevne klubbnavn. To be continued.

Så over til et saftig og morsomt rykte: Wesley Sneijder skal være enig med Tottenham om en overgang. Det hevder den Serie A-baserte CNN-journalisten Tancredi Palmeri. Det eneste som gjenstår er at Inter og Tottenham blir enige om en overgangssum, hevder han.

HTML EMBED

Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp har ikke lagt skjul på at Nicolas Anelka står høyt på ønskelisten i januar. Nå innrømmer imidlertid den bilvindu-glade manageren at Anelka kan bli for dyr.

Nå retter i stedet Redknapp blikket mot Anfield og Joe Cole, som han alltid har hatt et godt øye til. Hvis Brendan Rodgers hadde spilt FM, hadde han trolig «lyttet til de bud som måtte komme».

Samtidig skal QPR-stjernen Adel Taarabt være i samtaler med AC Milan om en overgang.

Og til slutt:

Brendan Rodgers ønsker å forlenge kontrakten med Liverpool-kaptein Steven Gerrard. Kontrakten hans går ut etter 2013/2014-sesongen, men Rodgers mener Gerrard har flere gode år igjen.

Ha en fin dag!

Kilder: Sportlinglife, Daily Mail, The Sun, The Guardian,BBC, talkSport, Metro, Caughtoffside, The Mirror.

På jobb, skole eller nyter du en fridag? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

LES FLERE SAKER FRA 2012:

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut