RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp / Scanpix
Sist oppdatert:
Et rødt kort har gjort denne stopperen enda mer attraktiv.

Manchester City kommer til å intensivere jakten på en ny midtstopper dersom Vincent Kompany ikke vinner fram med sin anke etter det røde kortet mot Arsenal. Dortmund-duoen Neven Subotic og Mats Hummels står høyt opp på ønskelisten.
(Daily Mirror)

West Ham vil at Mohamed Diame skriver under en ny kontrakt som gjør at utkjøpsklausulen hans går opp fra 3,5 til 7 millioner pund. Arsenal håper imidlertid å sikre seg senegaleseren for 3,5 millioner før han gjør det.
(The Sun)

Ikke nok med at Harry Redknapp vil kapre Loic Remy foran nesa på Newcastle. Han skal også være interessert i å hente Yann M'Vila fra Rennes i løpet av de neste 24 timene.
(Daily Mail)

Budet QPR la inn på Peter Odemwingie ble imidlertid avslått. Det betyr ikke at Harry har gitt opp håpet om å hente mannen som er halvt nigeriansk, halvt russisk og født i Usbekistan.
(Daily Mirror)

Fulham skal være villig til å betale 1,5 millioner pund for Barnsleys høyreback John Stones. 18-åringen har også påkalt seg interesse fra Wigan.
(The Sun)

David De Gea står på Barcelonas ønskeliste etter at kontraktsforhandlingene med Victor Valdes har brutt sammen.
(Daily Star)

Norwich blir stadig koblet til skandinaviske spillere. Alexander Tettey spiller allerede i klubben, mens Per Ciljan Skjelbred nylig ble koblet til kanarifuglene. Nå er det Marcus Berg som ryktes å være på vei til Norwich etter at han skal ha fått grønt lys for å forlate Hamburg.
(The Times)

Tottenham skal være i samtaler med nederlandske Twente om en mulig overgang for den 19 år gamle forsvarsspilleren William Ekong.
(The Times)

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere