*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Efrem Lukatsky / AP / NTB scanpix

Lider John Terry samme skjebne som Frank Lampard?

22.01.13 09:01

Husk: Vi følger overgangsryktene LIVE her.

Ny dag, nye rykter. Vi starter i Chelsea, der John Terrys framtid skal være usikker. Fra før er det kjent at Frank Lampard ikke vil få noen ny kontrakt på Stamford Bridge, og nå kan altså det samme skje med midtstopperen. De blå har enn så lenge ikke tatt initiativ til å tilby Terry noen ny kontrakt, men det er ikke umulig at noe kan skje etter sesongslutt.

En annen som ikke ville takket nei til ny kontrakt er Manchester Citys Carlos Tevez. Argentineren utelukker ikke at han kan komme til å forlenge med den lyseblå klubben, når hans nåværende avtale går ut i 2014. For et års tid siden virket noe slik umulig, med tanke på Tevez' feide med manager Roberto Mancini. Tevez har imidlertid også en drøm om å returnere til Boca Juniors, sier han.

Mario Balotelli er en annen City-mann som ofte er omtalt. Siste nytt her er at Premier League-klubben ikke vil selge 22-åringen til AC Milan.

På Old Trafford er ryktene ganske forutsigbare om dagen. De handler om Wilfried Zaha. The Guardian skriver nå at sir Alex Ferguson er sikker på å få til en avtale verdt 12 millioner pund.

Vi tar også med at United-spiss Federico Macheda skal være på vei ut på lån. Det er den spanske klubben Elche som skal være destinasjonen.

Liverpool neste stopp og igjen er det brassen Philippe Coutinho som kobles. De røde skal være villig til å by 8 millioner pund for den anvendelige Inter-spilleren.

Jose Manuel Reina er også en mann det spres rykter om for tiden. Denne gangen skal faren til Liverpool-keeperen ha sagt at sønnen ønsker en retur til Barcelona.

Jamie Carragher begynner å dra på årene, og forsvarsspilleren sier at spilletiden han får av manager Brendan Rodgers vil være avgjørende for når han legger opp.

Mauro Pochettino fikk sin debut som Southampton-manager mandag, i 0-0-kampen mot Everton. Den tidligere stopperen ønsker gjerne å sette sitt preg på Soton-laget og tror midtbanemannen Lucas Biglia, som til daglig holder til i Anderlecht, kan bidra til mange poeng for havneklubben.

Holtby til Spurs i januar?

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1rcrzdpg3nkqa1mol5fizt6h6z', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1rcrzdpg3nkqa1mol5fizt6h6z', 'eplayer14');

Over til Newcastle og QPR. Sistnevnte klubb kapret Loic Remy foran øynene på Newcastle-manager Alan Pardew og nå ønsker Harry Redknapp å gjøre noe lignende. Denne gangen skal det dreie seg om Toulouse-spiller Moussa Sissoko. Spilleren står uten kontrakt til sommeren, men QPR vil gjøre sitt framstøt allerede i januar. Newcastle har lenge vært interessert i midtbanemannen.

Fulham skal være interessert i å hente Blackpools midtbanemann, Ludovic Sylvestre.

Wigan er på jakt etter defensiv kraft og tror at Liverpools Sebastian Coates eller Wolves' Roland Zubar kan bidra til et tettere forsvar.

Swansea har ikke gitt opp kampen om å signere Kewyne Jones fra Stoke. Michael Laudrup vil legge 3,5 millioner pund på bordet for den spenstige spissen. Stoke på sin side ønsker å hente inn amerikaneren Brek Shea. 22-åringen holder til i FC Dallas.

Litt om Arsenal også. Londonklubben skal angivelig jakte franske Yoann Gourcuff på lån fra Bourdeaux. Arsene Wenger kobles også til ettertraktede Victor Wanyama fra Celtic.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mirror, Daily Star, Metro, talkSport, Manchester Evening News, Telegraph, Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag