*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Dette stortalentet kan havne i Premier League.

05.02.13 08:49

Raphael Varane har fått bra med spilletid i Real Madrid den siste tiden, og den 19 år gamle midtstopperen får stadig flere beundrere. Én av dem er Roberto Mancini, som vurderer å gjøre et forsøk på å hente unggutten til sommeren. Det virker sannsynlig at Joleon Lescott kommer til å forlate Etihad etter årets sesong.
(Daily Express)

Markus Henriksens lagkamerat i AZ Alkmaar, Adam Maher, sier han trolig vil forlate klubben til sommeren, men at det ikke blir til fordel for Arsenal. 19-åringen har lenge blitt koblet til Emirates, og lagets trener, Gertjan Verbeek, har også uttalt at en overgang til The Gunners virker sannsynlig for talentet.
(Talksport)

Sam Allardyce sier han vil vente til etter årets sesong før han tar noen avgjørelse rundt framtiden til Andy Carroll, som er på lån fra Liverpool.
(Sky Sports)

På deadline day forrige uke var det Peter Odemwingie som stjal overskriftene. WBA-angriperen dukket opp på Loftus Road uten tillatelse fra sin egen klubb. Overgangen gikk i vasken og spissen måtte returnere til The Hawthornes og møte lagkameratene ansikt til ansikt igjen. Nå sier midtbanemann Steven Reid at troppen bare vil godta Odemwingie som et fullverdig medlem av troppen hvis klubben beordrer dem til det.
(Daily Mirror)

Flere Premier League klubber følger med Athletic Bilbaos Fernando Amorebieta. Liverpool, Arsenal og Everton følger med midtstopperen, som er Bosman-spiller til sommeren.
(Sky Sports)

Også Readings Alex Pearce står uten kontrakt etter årets sesong. Sunderland og West Bromwich skal være interessert i å sikre seg forsvarsspilleren.
(Sky Sports)

Gent-spissen Ilombe Mboyo innrømmer at han takket nei til et meget godt tilbud fra Norwich i januar. Premier League-klubben fikk i stedet tak i Luciano Becchio fra Leeds.
(Sky Sports)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.