*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: John Thys / AFP / NTB scanpix

Nå er kampen om supertalentet i gang.

12.02.13 08:36

Mandag ble det kjent at Christian Eriksen hadde takket nei til en ny kontrakt med den nederlandske klubben Ajax.

Dette har fått flere klubber til å våkne. Ifølge Daily Mail skal Manchester City, Manchester United, Tottenham og Liverpool følge situasjonen til spilleren.

Liverpool skal ha flere navn på blokka. Også den chilenske midtbanemannen Manuel Iturra, som til daglig spiller for Malaga, skal være aktuell for den røde klubben.

Chelsea satser også hardt mot sommeren og Stamford Bridge-klubben kobles igjen med Atletico Madrids Radamel Falcao. Metro melder at de blå vil bruke keepertalentet Thibaut Courtois, som en stund har vært på lån i Atletico, som agn for å få den spanske klubben til å selge spisstjernen.

En annen het spiss er Borussia Dortmunds Robert Lewandowski. Han har lenge blitt koblet til Manchester United, men han har også blitt koblet med Bayern München. Bayern-president Uli Hoeness insisterer imidlertid på at storklubben ikke har kommet til enighet med Dortmund om noen avtale for den polske spissen. Lewandowski skal ha en prislapp på 25,5 millioner pund.

Vi holder oss til storspillere. Real Madrid vil gjerne ha Tottenhams Gareth Bale, og den spanske klubben er villig til å betale 38 millioner pund for waliseren til sommeren.

Southampton jaktet spillere mot slutten av overgangsvinduet i januar, og manager Mauricio Pochettino skal ha vært nær ved å sikre seg midtbanemannen Abdelaziz Barrada for den nette sum av 15,25 millioner pund. Barrada spiller til daglig i spanske Getafe.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1wpgmi16dnfts1qpbvi2ksye4v', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1wpgmi16dnfts1qpbvi2ksye4v', 'eplayer14');

Mark Schwarzer (40) har ingen planer om å legge opp. Keeperen kan nå avsløre at han er i forhandlinger med Fulham om en ny kontrakt.

Vi tar med at Readings Alex Pearce, som er jaktet av Sunderland, heller ønsker å skrive under en ny kontrakt med klubben som spiller på arenaen til sir John Madjeski.

West Bromwich Albion ser til Leeds for forsterkninger. Birmingham-klubben ser på muligheten til å hente 19 år gamle Sam Byram fra den gamle storheten.

Stephen Ireland, som en gang var en av de mest spennende unge spillerne i Premier League, skal være frosset ut fra Aston Villas A-lag og må nå trene med U21-gutta.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mail, Metro, ESPN, talkSport, Daily Express, Fulham Chronicle, Daily Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.