Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

Derfor kan Cristiano Ronaldo bli United-spiller.

26.02.13 08:36

Chelsea har i øyeblikket en av verdens aller beste venstrebacker i Ashley Cole, men engelskmannen begynner å dra på årene, noe som betyr at sjekkheftet snart må tas i bruk.

Roman Abramovitsj har, som mange andre, sett seg ut Southamptons Luke Shaw som den perfekte erstatteren. Nå ryktes det at Chelsea forhandler om en sommeravtale verdt ti millioner pund, som samtidig innebærer at spilleren lånes direkte tilbake til sørkyst-klubben.
(Daily Mail)

Snadder for Manchester United-fansen: Sir Alex Ferguson håper at bruddet i kontraktsforhandlingene mellom Cristiano Ronaldo og Real Madrid vil åpne dørene for en overgang i relativt overskuelig fremtid.
(Daily Star)

Uanvhengig av hva som skjer med Ronaldo, skal United uansett fortsatt se på muligheten for å hente Robert Lewandowski, som har gjort det klart at han ikke vil bli i Borussia Dortmund.
(Daily Mirror)

Omar Abdulrahman, kantspiller for Al-Anin i De Forente Arabiske Emirater, sier at han gjennomførte et vellykket prøveopphold i Manchester City sist sommer, men at en overgang falt igjennom på grunn av mangel på arbeidstillatelse.
(Sport 360)

(Artikkelen fortsetter under videospilleren)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'tqmcq337mtyp1f660r3pikce4', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-tqmcq337mtyp1f660r3pikce4', 'eplayer14');

Det blir trolig en hard kamp om Athletic Bilbaos Fernando Amorebieta til sommeren. Da går nemlig forsvarerens kontrakt ut, noe som betyr at både Arsenal, Juventus, Inter og AC Milan ser på muligheten for å hente ham gratis.
(Sky Sports)

Arséne Wenger er også på jakt etter Eintracht Frankfurts Sebastian Rode, som har en prislapp på 7,5 millioner pund.
(The Sun)

Vi tar også med et rykte om et lag som muligens kan befinne seg i Premier League neste sesong. Blackburn sliter nemlig med store skadeproblemer på sine offensive spillere, deriblant Joshua King. Nå vil Michael Appleton låne inn en ny kantspiller for å bedre sjansene til en playoff-plass.
(Lancashire Telegraph)

Geoffrey Kondogbia gjorde et imponerende innhopp mot Barcelona på Camp Nou i helgen. Det fikk naturligvis Manchester City med seg, og nå vil Roberto Mancini hente den 20-årige Sevilla-spilleren for 17 millioner pund.
(Estadio Deportivo)

Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.