RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp / Scanpix

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Tottenham, AC Milan, Juventus og Paris Saint-Germain jakter på dette stortalentet.

Neymar har blitt koblet til Barcelona, Real Madrid, Manchester City og Bayern München, men brasilianeren insisterer på at han er tilfreds i Santos. En overgang utenfor Brasils landegrenser i framtiden, vil han imidlertid ikke utelukke.
(Sky Sports)

Robert Lewandowskis kontrakt med Borussia Dortmund går ut etter neste sesong, og polakken ser ut til å ha bestemt seg for ikke å skrive under en ny avtale. Nå har Borussia Dortmund sett seg ut Edin Dzeko som rett mann til å erstatte spissen.
(Metro)

Sebastien Corchia har imponert på høyrebacken til Sochaux i Frankrike denne sesongen. Andre Villas-Boas har fått med seg 22-åringen sin suksess og ønsker å hente franskmannen til sommeren. Da må han trolig ut med åtte millioner pund og får konkurranse av AC Milan, Juventus og Paris Saint-Germain.
(Talksport)

Tottenham skal også være interessert i å hente Bruno Martins Indi fra Feyenoord. 21-åringen er verdsatt til rundt 5,5 millioner pund og kan spille både midtstopper og venstreback.
(Daily Mail)

Wolverhampton har ikke vunnet én eneste kamp i Championship etter at Ståle Solbakken forlot jobben som manager. Nå står klubben i fare for å rykke ned til League One. Problemet er at ingen av spillerne har lønnskutt i kontraktene sine ved nedrykk, og klubben står dermed i fare for å gå på en real økonomisk smell.
(Telegraph)

De siste ukene har det versert rykter i Italia om at Fabio Capello kommer til å ta over jobben som Chelsea-manager etter Rafael Benítez. Nå går den tidligere England-sjefen ut og avviser at dette medfører riktighet.
(Independent)

Heung-Min Son har scoret ni mål for Hamburg i Bundesliga denne sesongen. Nylig avslo sørkoreaneren å signere ny kontrakt med klubben, og 20-åringen jaktes nå av flere storklubber. Både Tottenham og Arsenal er blant dem.
(Daily Express)

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere