RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Storklubbene skal på handletur.

Her er overgangsryktene vi fant tirsdag.

Bayer Leverkusen-stjernen André Schurrle har lenge blitt koblet til Chelsea. Nå bekrefter Leverkusen-direktør Wolfgang Holzhauser at det trolig blir Stamford Bridge på den talentfulle 22-åringen. «Han har nok signert en forhåndskontrakt med Chelsea» uttaler Holzhauser.

Vi tar med et manager-rykte om Chelsea i samme slengen. Daily Mirror hevder tirsdag at José Mourinho planlegger å ta med seg Steve Kean som assistent om (når) han overtar Chelsea-jobben etter Rafael Benitez. Blackburn-fansen river seg samtidig i håret av sjalusi.

Caughtoffside har tirsdag skrevet en liste over ti stjerner som kan forlate Premier League i løpet av sommeren. På den listen finner man navn som Edin Dzeko, Emmanuel Adebayor, Nani, Lukas Podolski og Luis Suarez. Sjekk ut hele listen her.

Manchester City-forsvarer Joleon Lescott skal ha et håp om å slutte seg til gamleklubben Everton i løpet av sommeren, etter at konkurransen om spilletid i Citys midtforsvar har blitt for tøff. Lescott vil til VM, og da må han bytte klubb for å få spilletid.

Southampton og Liverpool skal begge være på jakt etter Celtics 21 år gamle defensive midtbanespiller Victor Wanyama. Prislappen skal ligge på rundt 10 millioner pund for spilleren som tidligere er koblet til Manchester United og Arsenal.

Stephane Mbia kan være ferdig i QPR. 26-åringen har tirret på seg QPR-fansen etter at han spurte Joey Barton om de kunne bytte klubber igjen, slik at Mbia kunne dra tilbake til Marseille. Lojaliteten lenge leve, vi blir med skuta ned og så videre ...

Og til slutt:

Manchester City skal være på jakt etter Atletico Madrid-unggutt Oliver Torres. 18-åringen har fått sitt gjennombrudd denne sesongen, og er sett på som en av Spanias mest lovende talenter. Men billig, det blir han neppe. Kontrakten hans strekker seg nemlig til 2017.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, SkySports, Caugthoffside, Eurosport, Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere