RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty
Storklubbene skal handle.

Daily Mirror la ut en sak ved midnatt, hvor avisen skriver at Henrikh Mkhitaryan er på vei til Liverpool. Armeneren skal gjennomgå en medisinsk test på tirsdag. Overgangen koster angivelig 23 millioner pund. Nå stoler vi vanligvis lite på Daily Mirror, men når The Times skriver at kjøpet finansieres gjennom salget av Andy Carroll, virker det troverdig.

Liverpool skal samtidig være ute etter Valencias forsvarsspiller Aly Cissokho, melder Talksport. 25-åringen er verdsatt til syv millioner pund.

BBC skriver at Luis Suarez er nødt til å levere inn en transfersøknad om han ønsker å forlate Liverpool. Det har han visstnok ikke gjort, selv om flere aviser har skrevet det motsatte.

Arsenal skal ifølge London Evening Standard være favoritter til å signere Real Madrid-spiss Gonzalo Higuain. Juventus, som skal ha vært Arsenals største utfordrer, har nemlig vendt fokuset mot City-spiss Carlos Tevez.

The Gunners skal også være interessert i Spanias U21-stjerne Asier Illarramendi (23). Etter å ha sett alle spanjolenes kamper, er det merkelig hvis ikke flere klubber hiver seg inn i racet om Real Sociedad-spilleren.

Når det gjelder spanske U21-stjerner: Isco skal ha bestemt seg for å skrive under for Manchester City og gamlesjefen Manuel Pellegrini, skriver Daily Telegraph. Han er nemlig redd han blir benkesliter om han velger Real Madrid. Det vil trolig skje ting allerede denne uka, når Spania er ferdig med U21-finalen tirsdag.

Tre rykter vi aldri har hørt før: Tottenham jakter Paulinho, Leandro Damiao og David Villa. Daily Mail skriver for øvrig at Spurs nå forbereder et bud på 15 millioner pund på Paulinho.

Det kan virke som Liverpool er aktive på overgangsmarkedet, for nå skal Benfica-spiss Nolito være høyt oppe på ønskelisten. Det melder den portugisiske avisen A Bola.

Søkkrike Monaco skal være ute etter Manchester City-spiller Samir Nasri. Franskmannen skal imidlertid ikke være interessert i en retur til hjemlandet - ennå. Ha også i bakhodet at det er Caugthoffside som melder det.

Ifølge Daily Mail skal Manchester United-forsvarer Rio Ferdinand være i gang med å overtale Cesc Fabregas og Robert Lewandowski til å komme til United. Han mener nemlig det er idioti å avslå en klubb som United.

Carlos Tevez kan ende opp i AC Milan denne uken. City-spissen skal være åpen for å forlate engelsk fotball, men en overgang skal være avhengig av at Milan får solgt Robinho til Santos. Robinho skal nemlig være på vei til den brasilianske klubben i en overgang verdt fem millioner pund.

P.S:Husk at du frem mot deadline day kan følge overgangsvinduet direkte i vårt livestudio.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere