Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters / Scanpix

Stewart Downing er på vei bort fra Liverpool.

06.08.13 08:46

Stewart Downing kom fra Aston Villa til Liverpool for 20 millioner pund i sin tid. Nå er Liverpool villig til å la kantstpilleren gå til Newcastle for en fjerdedel av den prisen.
(Liverpool Echo)

Barcelona er på utkikk etter ny midtstopper og har vært koblet til både Daniel Agger, Thomas Vermaelen og David Luiz. Sistnevnte kan imidlertid katalanerne glemme, mener José Mourinho. Chelsea-manageren er nemlig ikke interessert i å selge brasilianeren.
(Daily Mirror)

Stoke insisterer fremdeles på at Steven Nzonzi ikke kommer til å bli solgt. Klubben avslo 24-åringens overgangsønske i mai.
(Daily Express)

Hull er interessert i å hente Marseilles midtbanemann Morgan Amalfitano på lån i én sesong. Den nyopprykkede klubben skal også være villig til å betale 1,5 millioner pund for Evians Eric Tie Bi.
(Daily Mirror)

Ola Toivonen går inn i sitt siste kontraktsår i PSV Eindhoven. Om svensken fullfører kontrakten, er imidlertid usikkert. Han skal nemlig være interessert i en overgang til Norwich.
(Sky Sports)

Besiktas har tidligere denne sommeren vært koblet til Emmanuel Adebayor. Nå har den tyrkiske klubben rettet fokus på lagkameraten, Jermaine Defoe, i stedet.
(Daily Mail)

Forrige uke meldte BBC at Liverpool hadde lagt inn et bud på Diego Costa. 24-åringen sier nå at han vil bli værende i Atletico, til tross for interessen fra Anfield-klubben.
(Inside Futbol)

Etter en av fotballhistoriens mest tårevåte avskjeder med Inter i 2012, er Julio Cesar nå på vei tilbake til Italia. Fiorentina kan bli keeperens neste stoppested.
(Daily Star)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.