Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Claudio Villa / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)

Storklubbene jakter spillere.

20.08.13 08:10

Arsenal la som kjent inn et bud på Yohan Cabaye mandag, og londonklubben skal ha fått avslått forespørselen på rundt 10 millioner pund. Nå skriver Daily Telegraph at Newcastle krever rundt det dobbelte, 20 millioner pund, for å slippe franskmannen til Arsenal.

Samtidig hevder The Telegraph at Arsenal har lagt inn et bud på Manchester Uniteds tidligere urokråke Paul Pogba. Franskmannen spiller nå for Juventus.

London Evening Standard har helt andre Arsenal-nyheter å komme med, for avisen hevder nemlig at Gunners vurderer et dobbeltbud på 35 millioner pund for Michu og Ashley Williams. Nå begynner Wenger å få opp dampen, virker det som!

Mandag kunne man lese i flere engelske aviser at Manchester United skal ha kommet med et bud på de to Everton-spillerne Leighton Baines og Marouane Fellaini. Ifølge Sky Sports skal United ha vært villig til å legge 28 millioner pund på bordet for de to stjernene til den blå liverpoolklubben, et bud som ble raskt avslått som fornærmende. Nå melder The Times at United forbereder et nytt dobbeltbud på Everton-duoen, og denne gangen skal rødtrøyene være villig til å strekke seg langt. Det er i hvert fall ingen tvil om at Moyes ønsker selskap av sine tidligere elever.

Med Fellaini på vei bort, vurderer Everton-manager Roberto Martinez å hente James McCarthy til klubben. Wigan-spilleren er blant de heteste navnene på markedet, og alt tyder på at 22-åringen er solgt når vinduet stenger midnatt 2. september.

Avisen Metro har like dårlig treffprosent som en full Stevie Wonder på skytebanen, men nå hevder de uansett at Manchester United jakter Anzji-spiss Samuel Eto'o. Avisen hevder Uniteds representanter skal møte spissen denne uken.

Vi er ikke større enn at vi også tar med noen rykter om de mindre stjernene i Premier League. Nå melder Sunderland Echo at Stephane Sessegnon kan bli solgt denne uken, slik at Sunderland skal få på plass en playmaker før vinduet stenger.

Aly Cissokho blir trolig bekreftet klar for Liverpool tirsdag. Valencia-backen kommer etter alt å dømme på lån ut sesongen fra Valencia.

Arsenal-manager Arséne Wenger sliter med skader på troppen, og nå hevdes det at franskmannen har vendt blikket mot den blå delen av Manchester og Micah Richards. Den storvokste 25-åringen er ikke i Manuel Pellegrinis planer på Etihad, og nå kan neste stoppested bli Emirates.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.