Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All over Press

Storklubbene skal på handletur.

27.08.13 08:05

Chelsea-stjernen Juan Mata var blant klubbens beste spillere forrige sesong. Nå spekuleres det i at spanjolen, som satt på benken hele kampen mot Manchester United, kan være på vei bort fra Stamford Bridge. Tull, skal vi tro José Mourinho, som avfeide mulighetene for at Mata forsvinner da han ble intervjuet etter kampslutt.

- Det er ingen sjanse for at han forsvinner, sa Mourinho.

Ifølge Daily Telegraph venter både Gareth Bale og Real Madrid at rekordovergangen på 86 millioner pund fullføres innen kort tid. Mandag ble det hevdet at en ny klubb er kommet på banen med et bud, men Bale skal ha bestemt seg for at Real Madrid er klubben som blir hans neste stoppested.

Samtidig hevder Daily Mirror at Daniel Levy er så misfornøyd med Real Madrids manerer rundt forhandlingsbordet at han har satt seg på bakbeina og gjør sitt ytterste for å utsette en overgang.

Samme avis hevder at Karim Benzema, Mesut Özil og Angel Di Maria alle kan havne i engelske klubber før vinduet stenger. Real Madrid skal nemlig være ute etter å finansiere kjøpene av Bale og Luis Suarez på denne måten.

Daily Mirror har virkelig gode kilder om dagen, for de gir seg ikke der. Nå hevder de også at Manchester United kommer til å legge inn et nytt bud på Marouane Fellaini før vinduet stenger. Denne gangen skal budet være på 20 millioner pund, uten Leighton Baines inkludert.

Newcastles midtbanemann Yohan Cabaye skal ifølge Evening Chronicle ha bestemt seg for at han vil spille for Arsenal. Nå gjenstår det å se om klubbene kommer til enighet om en overgang.

Avisen Daily Star er tvilsom, men nå hevder de uansett at Roma-angriper Erik Lamela bare er detaljer unna en overgang på 30 millioner pund til Tottenham. De skriver nemlig at han blir klar for londonklubben i løpet av 24 timer.

Vi tar også med et par raske rykter om de mindre klubbene: Crystal Palace skal ifølge Daily Mail være ute etter den sagnomsuste midtbanespilleren Joey Barton, i tillegg til Reading-ving Jimmy Kebe. Norwich er på sin side ute etter Atalanta-vingen James Troisi.

Nettsiden Caugtoffside skal man ta med en svær klype salt, men tirsdag hevder de imidlertid at Arsenal nærmer seg en overgangskvartett. Tim Krul, Ashley Williams, Yohan Cabaye og Angel Di Maria skal alle være på vei til The Gunners. Totalpakken skal koste Arséne Wenger rundt 64 millioner pund.

Newcastle trenger sårt forsterkninger, og nå hevder Daily Mail at den svarthvite klubben er på jakt etter Wigan-ving James McCarthy. 22-åringen skal også være interessert i en overgang til Alan Pardew & co, men spørsmålet er om Newcastle er villig til å betale prisen Wigan har satt på unggutten, nemlig minst 15 millioner pund.

P.S:Husk at du kan følge silly season direkte her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.