RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All over Press
Chelsea-talent kan være på vei ut.

Kevin De Bruyne kan komme til å forlate Chelsea i januar etter at han ble utelatt fra troppen som reiser til Buchuresti denne uken. Belgieren trener i stedet med reservelaget. 22-åringen drømmer om å spille VM til sommeren og håper derfor å få spilletid i en annen klubb etter jul.
(Metro)

Manchester United har fått en svak start på sesongen under klubbens nye manager David Moyes. Nå vil Glazer-brødrene sørge for at skotten har rikelig med midler til å forsterke laget og få skuta på rett kjøl i januar.
(Metro)

Eierne skal dele Moyes' oppfatning om at stallen på forsterkes på flere områder og vil ikke nøle med å bruke opp mot 100 millioner pund for å forsikre seg om at klubben fortsetter suksessen de neste årene.
(The Times)

West Bromwich har en avtale om at Morgan Amalfitano kan sikres for usle 1,7 millioner pund. Franskmannen, som er lånt ut fra Marseille, har en god høst bak seg og imponerte også i helgen mot Manchester United. Storspillet har påkalt interesse fra større klubber og WBA ønsker å handle raskt.
(Daily Mirror)

Manchester United er svært interessert i å sikre seg Martin Hinteregger fra Red Bull Salzburg. 21-åringen, som er lagkamerat med Valon Berisha og Håvard Nielsen, følges også tett av Arsenal, Liverpool og Lazio.
(Daily Star)

Martin Jol tror det er bare et spørsmål om tid før han er ferdig som manager i Fulham. Laget har kun plukket ett poeng på de fem siste kampene og sliter i bunnen av Premier League.
(Daily Mirror)

Stadig flere Sunderland-spillere tør å åpne munnen og snakke om Paolo Di Canio. Carlos Cueller sier nå at italieneren skadet klubben med sin væremåte.
(Daily Mirror)

AS Roma har fått en drømmestart på årets Serie A-sesong med seks seiere på seks kamper. Nå drømmer romerne om klubbens første tittel siden 2001 og styret skal være villig til å la Rudi Garcia forsterke laget ytterligere i januar. Adil Rami, Lucas Digne og Fabio Quagliarella skal være aktuelle.
(Corriere dello Sport)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere