RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Felipe Dana / Ap / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Hevder Tottenham vil hente Andrea Pirlo.

Til tross for at han har passert 30 år fortsetter Andrea Pirlo å herje på fotballbanen. Det har Tottenham-manager Andre Villas-Boas også fått med seg, skal vi tro Daily Mail. Avisen hevder nemlig nå at Spurs planlegger å hente 34-åringen fra Juventus.

Ravel Morrison har fått en strålende start på årets sesong og nå vil West Ham belønne ham med en ny kontrakt. 20-åringen har også en utkjøpsklausul på 19 millioner pund, som West Ham gjerne vil bli kvitt, skriver Daily Mirror.

Manchester United leder kampen om signaturen til det brasilianske talentet Bruno Gomes, hevder Daily Star. Både Real Madrid, Udinese og Sao Paulo skal alle være interessert i 17-åringen.

Derby County-sjef Steve McClaren har akseptert at det vil bli vanskelig for klubben å beholde stortalentet Will Hughes i det kommende overgangsvinduet. Manchester United og Liverpool skal nemlig være svært interessert i 18-åringen, skriver Daily Express.

Barcelonas Alex Song vil vurdere å dra tilbake til Arsenal etter at han har slitt med å få seg en fast plass på laget i Spania, hevder Daily Star.

Schalke føler seg sikre på å beholde 20 år gamle Julian Draxler. til tross for interesse fra både Arsenal og Chelsea, skriver talkSPORT.

Fulham er klare for å kjempe mot Arsenal og Liverpool i kampen om AIK-spiller Alexander Milosevics signatur, melder Daily Express.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere