Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Scott Heppell / AP / NTB scanpix

Fortsetter jakten på Luis Suarez.

15.10.13 08:33

Loic Remy er for øyeblikket på utlån fra Queens Park Rangers til Newcastle. Alan Pardew ser gjerne at overgangen blir gjort permanent i januar. I så fall må Newcastle ut med 6 millioner pund for franskmannen. Klubben har betalt 2 millioner for å låne spissen.
(Daily Mirror)

Real Madrid fortsetter sin jakt på Luis Suarez og er villig til å la Karim Benzema forlate klubben for å frigjøre plass til uruguayanaren. Den spanske gigantklubben vil nå tilby Arsenal å kjøpe Benzema for omtrent 20 millioner pund.
(Metro)

Wilfried Zaha sliter med å få spilletid i Manchester United og håper han kan lånes ut i januar. Minst fem Premier League-klubber skal være ute etter talentet, men en retur til Crystal Palace skal ikke være aktuelt.
(Daily Telegraph)

Tottenham er interessert i å hente Javier Hernandez fra Manchester United og vil selge Emmanuel Adebayor for å frigjøre midler til dette. Besiktas har tidligere vist interesse for togoleseren.
(Independent)

Christian Benteke skrev under en ny kontrakt med Aston Villa i sommer, men det hindrer ikke storklubber i å sirkle rundt belgieren. Arsenal, Chelsea, Manchester United og Lazio følger alle 22-åringen tett.
(Daily Star)

En angrepsspiller som sliter litt mer med både å få nettsus og spilletid er Fernando Llorente. Spanjolens overgang til Juventus har foreløpig vært en fiasko, og Arsenal ser nå på muligheten for å hente ham på lån i januar.
(Inside Futbol)

Andres Iniestas kontraktsforhandlinger med Barcelona tar tid. Det gjør at både Manchester City og Manchester United følger situasjonen nøye. En overgang virker likevel relativt usannsynlig.
(Daily Express)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag