Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Liverpool-stjerne ønsker seg mer spilletid.

Liverpools Daniel Agger pådro seg en skade tidlig i sesongen og har siden slitt med å komme seg tilbake i Brendan Rodgers' førsteellever. Martin Skrtel er den som har fått tillit, sammen med Kolo Touré og nykommer Mamadou Sakho de siste kampene. Nå hinter dansken om han må se seg om etter en ny klubb, om det ikke blir mer spilletid i tiden framover.

Agger har flere ganger blitt koblet med en overgang til spanske Barcelona, og kanskje storklubben nå ser sitt snitt til å gjøre et framstøt i januar?

En annen som har blitt koblet bort fra Liverpool er superspiss Luis Suarez. Mannen fra Uruguay har blitt satt i forbindelse med Real Madrid, men nå sier manager Brendan Rodgers at de røde klubben ikke er villig til å slippe stjernen nå i vinter. Suarez ønsket seg bort også i sommer, men ble da overtalt til å bli på Anfield.

Liverpool jakter også nykommere og både Basels Mohamed Salah og Derbys Will Hughes skal stå på ønskelisten til de røde. Når det gjelder førstnevnte spiller, så skal også Tottenham være med i jakten. Når det gjelder Will Hughes, så har også Manchester United blitt koblet med spilleren i høst.

Vincent Kompany er en av de beste stopperen i Premier League, men kan nå være på vei bort. Styrtrike Monaco skal være interessert i mannen fra Belgia.

Også Tottenhams Emmanuel Adebayor kan være på vei bort fra Premier League. Spissen skal blant annet være ønsket i tyrkiske Besiktas.

Crystal Palace står for tiden uten manager, men har det ikke travelt med å finne en erstatter for Ian Holloway. Klubben venter trolig til etter møtet med WBA før de tar en avgjørelse.

Fabio Borini er leid ut fra Liverpool til Sunderland denne sesongen og spissen scoret et flott mål mot Newcastle nylig. Den italienske spilleren, med en fortid i Chelsea, sier nå at han ikke har gitt opp håpet om et gjennombrudd i Liverpool, og håper å returnere til den røde klubben etter at låneoppholdet er ferdig.

Newcastle har ikke hatt den beste innledningen på den inneværende sesongen og manager Alan Pardew er som vanlig under press. Nå har manageren uttalt at han vil prioritere ligacupen denne sesongen, selv om klubbens styre tidligere har sagt at dette ikke er en prioritet.

Vi tar også med at Manchester City-keeper Joe Hart kan være på vei mot en benkplass. Sisteskansen har hatt noen uheldige inngripener denne sesongen og nå vurderer City-manager Manuel Pellegrini å kaste innpå Costel Pantilimon mellom stengene.

Kilder: BBC, Sportinglife, Liverpool Echo, Express, The Guardian, Daily Mail Metro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.