RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters / Scanpix
Denne superstjernen er på vei tilbake til England.

Hei og velkommen til en rykende fersk utgave av Nettavisens ryktespalte!

Vi starter i London, der Chelsea-manager José Mourinho har gitt beskjed om at han ønsker Juventus-spiller Paul Pogba i januar. Roman Abramovitsj skal ha gitt tommelen opp for å by 60 millioner pund for den tidligere Manchester United-spilleren. Så gjenstår det å se om franskmannen er interessert i en overgang.

Vi holder oss i London, der Tottenham ifølge rapportene skal være enige med Real Madrid om en overgangssum for vidunderbarnet Alvaro Morata. Spissen har bøttet inn mål siden han lærte å stå på beina, men har ennå til gode å danke Karim Benzema ut av Madrids A-lag. Likevel virker det usannsynlig med en overgang til Tottenham, skal vi stole på magefølelsen.

Det stopper imidlertid ikke der. Nå hevdes det at Tottenham vil gjøre et fremstøt på Manchester United-spiller Shinji Kagawa i januar. Japaneren har ikke slått til på Old Trafford siden overgangen fra Dortmund.

Wilfried Zaha er en annen som ikke har slått gjennom i den røde drakten. Nå kan han være på vei bort fra United - på lån. Ifølge rapportene skal 21-åringen slite med å tilpasse seg de mentale kravene i en storklubb.

I Nord-London sitter Arséne Wenger og funderer på om han skal hente Newcastle-keeper Tim Krul i januar. Nederlenderen har en prislapp på 20 millioner pund, og således blir det vanskelig for Arsenal å slå klypa i ham.

Samtidig skal Arsenal være i samtaler med Feyenoord om en overgang for et par av klubbens største talenter. 18 år gamle Tonny Trindade de Vilhena og 21 år gamle Stefan de Vrij nevnes som aktuelle for rødtrøyene.

Wolfsburgs Diego hevder samtidig at Arsenal og Southampton er interesserte i å hente ham på free transfer neste sommer. Skal FM-fantomet endelig slå ut i full blomst?

Manchester United fortsetter å jakte Benfica-spiller Nemanja Matic. Midtbanespilleren har en utkjøpsklausul på 40 millioner pund, men det er tvilsomt at United er villig til å strekke seg så langt for å hente ham til Old Trafford.

Manchester City-sjef Manuel Pellegrini har et keeperproblem, og nå skal chileneren ha sett seg ut Stoke-keeper Asmir Begovic som en potensiell forsterkning i januar. 26-åringen kan være aktuell for en låneatale, hevdes det. Vi har våre tvil. Når det er sagt, er Begovic en fin type. For dem som ikke allerede har sett det:

Og til slutt:

Liverpool jakter også spillere i det kommende vinduet, og nå skal forsvarsspilleren Martin Hinteregger være aktuell. Den 21 år gamle Red Bull Salzburg-spilleren blir allerede jaktet på av flere av storklubbene i Europa, og vil trolig være interessert i å prøve seg i en større klubb.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Caughtoffside, SkySports, Sportinglife, Daily Mail, Daily Star, The Telegraph, Sports Direct News, m.f.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere