Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Hevder David Moyes får frie tøyler i januar.

04.07.14 13:03

Det er The Telegraph som tirsdag hevder at Glazer-familien har gitt David Moyes frie tøyler til å «handle stort» i januarvinduet for å redde en plass i neste års Champions League for Manchester United. Den regjerende seriemesteren befinner seg for øyeblikket på en skuffende 7. plass i Premier League - fem poeng bak Liverpool, som er ligger på den viktige fjerdeplassen. Det kan med andre ord derfor gå mot storhandel for United de neste ukene.

Men det er ikke dermed gitt at Manchester United kan hente hvem de vil. Flere klubber vegrer seg mot å gi slipp på spillerne sine i januarvinduet. Moyes skal for eksempel ha et ønske om å hente Fabio Coentrao fra Real Madrid, men manager Carlo Ancelotti er klar på at klubben ikke vil gi slipp på spillere midtveis i sesongen, skriver The Guardian.

Det samme gjelder Atletico Madrids, Koke. Manchester United ønsker spanjolens tjenester, men skal, ifølge The Guardian, få store problemer med å hente 21-åringen. Atletico-direktør, José Luis Perez Caminero, skal nylig ha uttalt at «Koke kommer til å bli værende i klubben (Atletico) i mange år framover. Det er jeg overbevist om.»

Daily Mail hevder imidlertid at Manchester United også holder et øye med Atletico-spiss Diego Costa, samt Athletic Bilbaos Ander Herrera.

Chelseas midtbanespiller Juan Mata skal i møter med Chelsea på Stamford Bridge om sin framtid i klubben. Mata har ikke fått like mye spilletid som forrige sesong, og ryktene vil ha det til at Atletico Madrid skal være svært interessert i å hente spanjolen, skriver Daily Mirror.

Crystal Palace, skal ifølge Daily Mirror, forsøke å hente Chelsea-spiss Demba Ba på lån. Så spørs det om senegaleseren vil godta en slik overgang.

Inter Milan nekter for at de vil gi slipp på Fredy Guarin, til tross for at Premier League-klubber som Chelsea, Manchester United og Tottenham skal være interessert, melder Daily Express.

Til slutt tar vi med at Stoke og West Ham, ifølge talkSPORT, kjemper om signaturen til Olympiakos-forsvarer, Claude Dielna.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag