*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Lluis Gene (Afp)

Storklubbene skal handle.

21.01.14 08:14

Manchester United skal stå klar med sjekkheftet for å sikre seg Juan Mata før overgangsvinduet stenger 1. februar. Men også Barcelonas Cesc Fabregas skal være aktuell, slik han var i sommer. Men en overgang virker fortsatt like usannsynlig.

Samuel Eto'o beviste mot United at han ikke er avdanket som fotballspiller. Men kontrakten hans går ut etter sesongen, og nå sier spissen ifølge Daily Express at han kommer til å signere for Mallorca når han er ledig på markedet. Drinker, solbrune jenter og strandliv frister etter en periode i London? Virker usannsynlig ...

Hull og Steve Bruce kjemper mot nedrykk, og nå ønsker de å forsterke stallen før vinduet stenger 1. februar. 29 år gamle Sulley Muntari skal være aktuell for en retur til Premier League, og prislappen skal ligge på rundt 40 millioner kroner.

Newcastle skal være enig med Montpellier om en avtale for Remy Cabella. Den franske midtbanespilleren skal koste rundt 120 millioner kroner og kommer ifølge avisene ikke før til sommeren.

Stoke-spiss Juan Agudelo har ennå ikke fått arbeidstillatelse, og nå er han utleid til FC Utrecht, skriver The Sentinel.

Manchester City er ikke fornøyd med kvaliteten på keeperplass, og nå skal de lyseblå være ute etter Real Madrid-keeper Diego Lopez. Krølltoppen har henvist Iker Casillas til benken på Bernabeu.

Liverpool skal være ute etter Fulham svenske stortalent Muamer Tankovic. 18-åringens kontrakt strekker seg ut juni 2014, og en overgang som bosman skal være aktuelt. Tankovic (kult navn!) fikk sin debut i FA-cupen tidligere i januar.

Newcastle skal etter rapportene være klare til å stjele Basel-ving Mohamed Salah foran nesen på Liverpool. Egypteren har lenge vært koblet til Merseyside, men en overgang har stanset opp, og nå skal Newcastle ha sett sitt snitt til å melde seg på i konkurransen.

Premier League-gigantene Arsenal og Manchester United skal være ute etter Ahletic Bilbao-stopper Aymeric Laporte, skal vi tro Daily Mirror. Den franske U21-spilleren tar stadig nye steg i La Liga, og seiler opp som en av Europas heteste forsvarsspillere. Men han blir dyr. Kontrakten går nemlig ikke ut før i juni 2018.

Liverpool-trener Brendan Rodgers skal være ute etter å hente Valencia-ving Andres Guardado i januar. Meksikaneren skal være verdsatt til rundt 80 millioner kroner, og har en kontrakt som strekker seg til sommeren 2016.

P.S: Overgangsvinduet stenger natt til 1. februar, og du kan følge utviklingen direkte i Nettavisens livestudio.

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.