*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Monaco er på spissjakt og ser til Premier League.

Manchester United og Chelsea må kanskje vente til sommeren før en av dem kan kjøpe Southamptons Luke Shaw, ettersom tiden løper fra dem i dette overgangsvinduet, melder Independent.

The Sun skriver imidlertid at Mauricio Pochettino ikke vil slippe unggutten.

- På dette tidspunktet har vi ingen interesse i å selge Luke Shaw. Heller ikke til sommeren, har Southampton-manageren uttalt.

Etter at Radamel Falcao har fått en alvorlig skade, vurderer Monaco å by på enten Manchester Uniteds Javier Hernandez eller Southampton-spiller Dani Osvaldo, melder Daily Express.

Chelsea holder øye med to midtbanespillere fra Marseille. Spillerne det skal være snakk om er Giannelli Imbula og Florian Thauvin, som begge er mulige sene kjøp for de blå, skriver Inside Futbol.

Piotr Parzyszek (20) er et transfermål for West Ham. Den unge spissen viser god form for De Graafschap på det nest høyeste nivået i Nederland, skriver Daily Express.

Avisen Metro melder at Daniel Agger kan bli gjenforent med Rafa Benitez i Napoli. Det vil i så fall kun skje hvis den 29 år gamle midtbanespilleren Gökhan Inler går andre vei.

Jose Mourinho er interessert i å sikre seg Atletico Madrids spiss Diego Costa, og er villig til å bytte bort den svært talentfulle keeperen Thibaut Courtois, som er på lån i Madrid-klubben, for å sikre seg det som nå har blitt spanjolen, ifølge Daily Mail.

West Ham har bestemt seg for å ikke signere Osasunas 24 år gamle midtbanespiller Raoul Loe etter å ha hentet Antonio Nocerino på lån, skriver Daily Star.

Vi tar også med at Crystal Palace-manager, Tony Pulis, blir mer og mer frustrert over at klubben ikke klarer å tiltrekke seg spillere i januar, skriver Daily Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.