Tirsdagens Premier League-rykter

TILBAKE TIL PREMIER LEAGUE?: Mario Balotelli kan få muligheten til å gjøre ugang på balløya igjen.

TILBAKE TIL PREMIER LEAGUE?: Mario Balotelli kan få muligheten til å gjøre ugang på balløya igjen. Foto: Antonio Calanni (Ap / NTB scanpix)

Denne urokråka er på vei tilbake til Premier League.

18.02.14 10:28

Når Barcelona gjester Etihad Stadium i kveld, får den engelske balløya et gjensyn med flere gamle flammer.

Det kan også bli tilfelle når sommervinduet en vakker dag åpner. Om det blir et gledelig gjensyn eller ei, får den enkelte selv bedømme, men ifølge engelsk sladrepresse skal Mario Balotelli, som tilbragte tre turbulente år i Manchester City, være på vei tilbake til Premier League. Milan-spissen er angivelig høyaktuell for Arsenal, og Arsene Wenger skal ha vært i samtaler med 23-åringens agent.

Manchester United-speidere har nylig blitt observert på tribunen til Sporting Lisboa for tolvte gang denne sesongen, og det skal være 21-åringen William Carvalho de nyter synet av.

En annen unggutt United følger nøye med på, er Porto-spiller Eliaquim Mangala. Nå kan de imidlertid få konkurranse fra Chelsea om å hente den franske landslagsspilleren.

Chelsea har også planer om å hente Bayern München-spiss Mario Mandzukic. Prislappen skal lyde 25 millioner pund (250 millioner kroner).

Ivica Ollic, som spiller i Wolfsburg, ønsker seg til Premier League, og skal ha fått napp hos Stoke. 34-åringens kontrakt med Bundesliga-klubben går ut til sommeren.

Nani, som stadig får mindre spilletid i United, kan endelig ha funnet en liga der han vil bli satt mer pris på. Både Juventus og Milan ønsker å hente portugiseren.

United er for tiden på treningsleir i Dubai, og mandag traff de på den argentinske fotballegenden Maradona da de koste seg i varmen.

Vi avslutter dagens spalte med rykter knyttet til kveldens gigantoppgjør i Champions League.

Ifølge Chelsea-sjef José Mourinho, som trente Real Madrid i tre år, er Barcelona-troppen som City tar imot på Etihad tirsdag, den dårligste på mange, mange år.

En av spillerne som får et gjensyn med en engelsk fotballstadion tirsdag, er Gerard Pique, som tidligere har spilt for Manchester United. Til tross for at City-sjef Manuel Pellegrini hevder at den lyseblå troppen er langt bedre enn byrivalen sin, sier Pique at han uten tvil ville ha dratt tilbake til Old Trafford, enn å ha blitt City-spiller, hvis han noen gang skulle finne på å forlate spansk fotball.

Barcelonas manager, Tata Martino, mener City er som er "mini-Barcelona", fordi spillestilen er så lik.

Samtidig som City tar imot Barca, møtes Bayer Leverkusen og Paris St. germain. Ifølge den franske klubben sin manager, Laurent Blanc, blir Zlatan Ibrahimvoc avgjørende for at de skal komme seg videre til kvartfinalen.

Kilder: Daily Mirror, Marca, L'Equipe, Tuttosport, Sun, Daily Telegraph, Daily Mail


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.