RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

TIL ENGLAND? Toni Kroos-ryktene fortsetter. Her jubler han sammen med lagkamerat i Bayern, Arjen Robben (t.v). Foto: Christof Stache / Afp
TIL ENGLAND? Toni Kroos-ryktene fortsetter. Her jubler han sammen med lagkamerat i Bayern, Arjen Robben (t.v). Foto: Christof Stache / Afp
Sist oppdatert:
Storklubbene skal på handletur.

Ny dag, nye rykter. I dag starter vi i Liverpool, der rødtrøyene er ute etter å hente den argentinske vingen Nicolas Gaitan i sommer. Den portugisiske klubben skal være villige til å slippe stjernespilleren for en sum på rundt 160 millioner kroner. Også Manchester United er ute etter Gaitan, skal vi tro ulike rapporter.

Bayern Munchens midtbanespiller Toni Kroos er som alltid et hett navn på ryktebørsen. 24-åringen skal nå ha innrømmet å være interessert i en overgang til Manchester United, og skal allerede ha diskutert mulighetene for en England-tur med broren Felix. Kroos er ikke en Bayern-gutt fra barnsben av, og vil ikke være like vanskelig å overtale som mange av de andre Bayern-stjernene.

Inter Milan vurderer å dra på handletur til England når Premier League er over. De skal ikke på Harrods for å handle vesker, men snarere forsøke å kjøpe to angrepsspillere fra den engelske toppdivisjonen. Inter skal nemlig være ute etter Manchester Citys Edin Dzeko og Southampton-eide Dani Osvaldo, som nå er på lån hos Juventus. 

Tottenham skal også forsterke, men de ser lenger frem i tid. Nå er Anderlecht sitt 16 år gamle vidunderbarn Ismail Azzaoui sterkt koblet til White Hart Lane. Tenåringen har allerede avslått et kontraktstilbud fra belgierne.

Freiburg-stopper Matthias Ginter kobles til Manchester United. 20-åringen ble konfrontert med dette nylig, og da svarte han at han føler seg beæret over å bli knyttet til en så stor klubb. Og skulle et bud bli akseptert, er det neppe lang vei til signatur.

Arsenal-manager Arsene Wenger innrømmer å være en beundrer av Real Sociedad-ving Antoine Griezmann. Men franskmannen forstår at han ikke er den eneste. Kan vi vente oss en budkrig i sommer?

Og til slutt:

Sporting Lisboas midtbanespiller William Carvalho kobles både til Manchester United og Real Madrid. Nå heller han bensin på ryktebålet ved å fortelle at han er åpen for et skifte til begge klubber når overgangsvinduet åpner.

Ha en fin dag!Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere