Tirsdagens Premier League-rykter

ATTRAKTIV: Yevhen Konoplyanka var nær en overgang til Liverpool i vinter. Nå er Dnipro i samtaler med Tottenham.

ATTRAKTIV: Yevhen Konoplyanka var nær en overgang til Liverpool i vinter. Nå er Dnipro i samtaler med Tottenham. Foto: John Walton (Pa Photos)

Yevhen Konoplyanka kan ryke for Liverpool.

Liverpool planlegger å legge 25 millioner pund på bordet for å hente Rodrigo fra Benfica. Den 23 år gamle angrepsspilleren var for tre sesonger siden på utlån til Bolton.
(Daily Mirror)

Dnipro-president Igor Kolomojskij sier han er i samtaler med Tottenham om en mulig overgang for Yevhen Konoplyanka. 24-åringen var koblet til Liverpool under vinterenes overgangsvindu.
(Daily Star)

Sevilla er villig til å lytte til bud på venstrebacken Alberto Moreno. 21-åringen er ønsket av Liverpool, men skal ifølge spanske kilder ha fortalt venner og familie at han spiller for Real Madrid neste sesong.
(Talksport)

Napoli vil ta opp kampen med en rekke Premier League-klubber for å sikre seg Portos Juan Iturbe. Liverpool, Chelsea og Arsenal har vist interesse for 20-åringen.
(Express)

Lionel Messi dysser ned ryktene om at han kan være på vei til Manchester City etter årets sesong. Argentineren sier han gjerne blir i Barcelona ut karrieren.
(Daily Express)

Fabio Borini er på utlån fra Liverpool til Sunderland denne sesongen. Gus Poeyt er svært fornøyd med det 22-åringen har vist frem og håper han får beholde italieneren også neste sesong.
(Daily Star)

Uwe Röslers Wigan jager opprykk til Premier League denne sesongen og håper å sikre seg Jack Collison fra West Ham til sommeren.
(Sky Sports)
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.