Tirsdagens Premier League-rykter

TIL ENGLAND? Isco kobles til Manchester United.

TIL ENGLAND? Isco kobles til Manchester United. Foto: Javier Soriano (Afp)

Storklubbene skal på handletur.

Hei og velkommen til tirsdagens ryktespalte.

Vi starter i Manchester, der City-keeper Joe Hart skal være ønsket av Real Madrid. Spanjolene skal være villige til å by 250 millioner kroner for å hente ham til Bernabeu, der han ses på som en erstatter for Iker Casillas. Nå spekuleres det i at en overgang kan finne sted allerede til sommeren.

Monaco har penger i banken, og nå skal de ha kastet seg inn i kampen om William Carvalho, som også er ønsket av Manchester United. 21-åringen spiller for tiden i Sporting Lisboa.

Espanyol-keeper Kiko Casilla har lenge stått på Arsenals ønskeliste, men nå gjør han sitt for å stanse spekulasjonene. 27-åringen slår nemlig fast at han blir værende i La Liga-klubben i minst én sesong til.

Newcastle-manager Alan Pardew er ute etter å forsterke laget, og nå skal Metz sin 24 år gamle spiss Diafra Sakho være en aktuell mann. 24-åringen er for øvrig fra Senegal.

Rubin Kazan-stjernen Yann M'Vila er kanskje den spilleren som oftest blir omtalt i ryktespaltene, og dette vinduet er intet unntak. Nå ryktes det nemlig at han er ønsket av klubber som Arsenal, Tottenham, Liverpool og Everton, og franskmannen har fått beskjed av russerne om at han får lov til å finne seg en ny klubb. Skal vi endelig få se ham i Premier League?

Vi tar turen til Tyskland, der Bayern Munchen håper å beholde Mario Mandzukic, til tross for at både Chelsea og Arsenal ligger langflate etter ham. Spissen skal være villig til å flytte på seg for å spille mer fast enn han gjør i Bayern.

Arsenal rykes samtidig å nærme seg avtaler med både Mandzukic og Julian Draxler. Bayern München har lenge blitt ansett som én av favorittene til å stikke av med spilleren, mens Arsenal har også flere ganger blitt koblet med spilleren. Nå skriver Die Welt at Bayern ikke ønsker å følge opp interessen.

AC Milan og Liverpool kan fort befinne seg i en drakamp for å signere Udinese-spissen Luis Muriel. 22-åringen blir nemlig sett på som en aktuell mann hvis Mario Balotelli forsvinner i sommer, noe ryktene sier at han kan gjøre.

Manchester City kobles nå til Tottenham-forsvarer Jan Vertonghen. Belgieren har flere ganger uttrykt et ønske om å spille Champions League-fotball, og det ser det ikke ut til at Spurs kan tilby ham.

Chelsea-manager Jose Mourinho skal ha sendt speidere for å undersøke Southampton-duoen Adam Lallana og Luke Shaw. Begge skal være aktuelle for en overgang til Stamford Bridge til sommeren.

Og til slutt:

Ikke alltid like troverdige Caughtoffside melder at Manchester United kommer til å by over 300 millioner kroner for å sikre seg Real Madrid-spiller Isco til sommeren. Spanjolen har ikke spilt seg til fast plass hos hvittrøyene, og David Moyes sikler etter å forsterke laget. Hvem vet, større undre har skjedd i fotballen.

Liverpool skal samtidig være ute etter å hente Sevilla-stjernen Ivan Rakitic når vinduet åpner. 26-åringen har vært i strålende form i La Liga denne sesongen.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sky Sports, Sportinglife, Guardian, Mirror, Caughtoffside.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.