RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

IKKE TIL SALGS: Bayern München nekter å selge Toni Kroos til Manchester United.
IKKE TIL SALGS: Bayern München nekter å selge Toni Kroos til Manchester United. Foto: Odd Andersen (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nekter å selge til Manchester United.

Toni Kroos har lenge blitt koblet med en overgang til Manchester United og så lenge tyskeren ikke har skrevet under på en ny kontrakt med Bayern München er det muligheter for at noe kan skje. Kroos' kontrakt utløper sommeren 2015. Nå har imidlertid både manager Josep Guardiola og styreformann Karl-Heinz Rummenigge gjort det klart at midtbanespilleren ikke er til salgs.

En annen tysker som kobles til engelsk fotball er Julian Draxler. Arsenal er blant klubbene som har jaktet Schalke-spilleren, men de blå er ikke så lystne på å selge sin juvel. Schalke-direktør Hortst Heldt sier nå at han føler seg trygg på at Draxler bli værende i klubben, også neste sesong.

Vi fortsetter med Bundesliga-spillere som kobles til Premier League. Borussia Dortmund-spiller Ilkay Gündogan har blitt satt i forbindelse med flere klubber på balløya, blant andre Arsenal, men Dortmund tror de beholder spilleren.

I Chelsea skal José Mourinho gå med planer om en storrengjøring. London Evening Standard skriver at manageren vil sende hele ni spillere på dør i sommer. Daily Mirror hevder å vite at én av disse er David Luiz. Håpet er å bruke pengene fra en Luiz-overgang til å finansiere et kjøp av Diego Costa.

Både Everton og Arsenal ønsker å hente Josip Drmic fra Nürnberg. Det har tidligere blitt hevdet at 21-åringen allerede var klar for Arsenal, men dette skal ikke være riktig og dermed har Everton kastet seg med i kampen.

Edin Dzeko har vært god for Manchester City mens Sergio Agüero har vært skadet, men bosnieren kobles likevel bort fra Etihad. Inter skal være villig til å kjøpe 28-åringen til sommeren. Dzekos kontrakt går ut sommeren 2015.

Southamptons Luke Shaw er en gjenganger i denne spalten, men unggutten har det ikke travelt med å forlate Southampton. Det til tross for at han stadig vekk blir koblet med Chelsea, Manchester United og Liverpool.

Wilfried Zaha ble hentet til Manchester United for ti millioner pund, men har ikke slått til og er nå utlånt til Cardiff. Gamleklubben Crystal Palace utelukker ikke at de kan være villige til å kjøpe tilbake unggutten fra United.

Vi avslutter med litt managernytt. Louis van Gaal har lenge blitt sett som en kandidat til å overta som ny manager i Tottenham etter sesongen, men nå har russiske Spartak Moskva også vist interesse for van Gaal. Manageren gir seg som hovedtrener for Nederland etter sommerens VM-sluttspill.

Kilder: BBC, Manchester Evening News, London Evening Standard, Daily Star, Metro, Daily Express, The Sun, Daily Mirror.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere