RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Jürgen Klopp skal være ønsket av både Barcelona og Tottenham.
ETTERTRAKTET: Jürgen Klopp skal være ønsket av både Barcelona og Tottenham. Foto: Juan Medina (Reuters)
Jürgen Klopp står høyt på ønskelista til Premier League-klubb.

Fernando Torres går en usikker framtid i møte. Spanjolen har ikke levd opp til forventningene i Chelsea, etter overgangen fra Liverpool. Inter-direktør Marco Fassone vil ikke avvise at klubben hans kommer til å legge inn et bud på 30-åringen.
(Inters hjemmesider)

Liverpool håper å ryste Merseyside ved å legge inn et gigantbud på Evertons Ross Barkley. Daily Star hevder klubben er villig til å legge 38 millioner pund på bordet for å sikre seg midtbanespilleren.
(Daily Star)

Både Chelsea og Arsenal er interessert i å hente John Stones fra Everton, men Roberto Martinez har ingen planer om å la den 19 år gamle forsvarsspilleren forlate klubben.
(Daily Mail)

Akkurat som i foregående overgangsvinduer blir Arsenal koblet til Real Madrids Alvaro Morata. London-klubben har også sendt en forespørsel angående den 22 år gamle brasilianeren Casemiro til samme klubb.
(Daily Mirror)

Ettersom Bayern München henter Robert Lewandowski i sommer, vil flere klubber undersøke mulighetene for å sikre seg Mario Mandzukic. Bayern-direktør Matthias Sammer sier imidlertid at det er bare å glemme. Kroaten skal nemlig fremdeles være en viktig del av Pep Guardiolas lag.
(Metro)

Everton har en stund vist interesse for Espanyols Sergio Garcia. Nå får Merseyside-klubben konkurranse av Southampton og Sevilla, som også ønsker å knytte til seg den 30 år gamle spissens tjenester.
(Talksport)

Det er ikke bare spillere som kommer til å skifte klubb denne sommeren. Blant trenerne er Jürgen Klopp blant de mest ettertraktede. Både Barcelona og Tottenham skal være interessert i å hente Dortmund-treneren.
(The Sun / Sport)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere