Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Jürgen Klopp skal være ønsket av både Barcelona og Tottenham.
ETTERTRAKTET: Jürgen Klopp skal være ønsket av både Barcelona og Tottenham. Foto: Juan Medina (Reuters)
Jürgen Klopp står høyt på ønskelista til Premier League-klubb.

Fernando Torres går en usikker framtid i møte. Spanjolen har ikke levd opp til forventningene i Chelsea, etter overgangen fra Liverpool. Inter-direktør Marco Fassone vil ikke avvise at klubben hans kommer til å legge inn et bud på 30-åringen.
(Inters hjemmesider)

Liverpool håper å ryste Merseyside ved å legge inn et gigantbud på Evertons Ross Barkley. Daily Star hevder klubben er villig til å legge 38 millioner pund på bordet for å sikre seg midtbanespilleren.
(Daily Star)

Både Chelsea og Arsenal er interessert i å hente John Stones fra Everton, men Roberto Martinez har ingen planer om å la den 19 år gamle forsvarsspilleren forlate klubben.
(Daily Mail)

Akkurat som i foregående overgangsvinduer blir Arsenal koblet til Real Madrids Alvaro Morata. London-klubben har også sendt en forespørsel angående den 22 år gamle brasilianeren Casemiro til samme klubb.
(Daily Mirror)

Ettersom Bayern München henter Robert Lewandowski i sommer, vil flere klubber undersøke mulighetene for å sikre seg Mario Mandzukic. Bayern-direktør Matthias Sammer sier imidlertid at det er bare å glemme. Kroaten skal nemlig fremdeles være en viktig del av Pep Guardiolas lag.
(Metro)

Everton har en stund vist interesse for Espanyols Sergio Garcia. Nå får Merseyside-klubben konkurranse av Southampton og Sevilla, som også ønsker å knytte til seg den 30 år gamle spissens tjenester.
(Talksport)

Det er ikke bare spillere som kommer til å skifte klubb denne sommeren. Blant trenerne er Jürgen Klopp blant de mest ettertraktede. Både Barcelona og Tottenham skal være interessert i å hente Dortmund-treneren.
(The Sun / Sport)Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!