*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

SELGES? Når man er så god som Luis Suarez, må man finne seg i rykter. Nå fortsetter maset om en Real Madrid-overgang. Foto: Paul Ellis (Afp)

Hevder storklubb jakter Luis Suarez.

22.04.14 10:07

Hei og velkommen til tirsdagens rykende ferske ryktespalte.

Vi starter med å gratulere Caughtoffside med gårsdagens fangst. De meldte mandag morgen at David Moyes hadde mistet garderoben og ville få sparken i Manchester United innen kort tid. Vel, selv en blind høne kan finne korn av og til.

Vi hopper videre til Madrid, der ryktene igjen blusser opp om at Real Madrid ønsker å kjøpe Liverpools Luis Suarez. Nå meldes det at hvittrøyene kan være nødt til å selge Karim Benzema i sommer for å få råd til å gi Liverpool et bud de ikke kan si nei til. Vi får se!

Chelsea-keeper Thibault Courtois ryktes å være nær en toårig forlengelse av kontrakten med Chelsea. 21-åringen er på lån i Atletico Madrid akkurat nå, og kontrakten hans med Chelsea går ut i 2016.

Både Manchester United og Arsenal ryktes å være i gang med å hente Barcelona-spiller Cesc Fabregas tilbake til England. Den spanske midtbanespilleren blir hevdet å være lei av en tilværelse utenfor førsteelleveren.

Everton og Swansea City skal ha fått konkurranse fra Celtic i jakten på Manchester Uniteds Nick Powell, hevder engelske aviser. 20-åringen har scoret 12 mål for Wigan på et utlån denne sesongen.

Arsenal og Arséne Wenger sies å være lei de dårlige sesongavslutningene, og nå hevdes det at Gunners skal hente inn hele fire verdensklassespillere før neste sesong. De fire heteste alternativene skal være Barcelona-duoen Cesc Fabregas og Alexis Sanchez, samt Schalkes Julian Draxler og Bayerns Mario Mandzukic.

Samtidig hevdes det at Manchester United nærmer seg en sjokkavtale med Bayern Munchen om en overgang for Mario Götze. Supertalentet har ikke fått like mye spilletid som forutsett i den tyske storklubben.

Og til slutt:

Chelsea skal være ute etter Borussia Dortmunds midtstopper Mats Hummels. Årsaken skal være at José Mourinho planlegger å selge den krøllete forsvarsspilleren David Luiz i det kommende vinduet.

Ha en fortsatt fin dag.

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag