*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

UNITED-AKTUELL: Mats Hummels kobles med en overgang til Manchester United. Foto: Javier Soriano (AFP / NTB scanpix)

Stopperstjerne skal ersatte Rio Ferdinand.

Sesongen i England har så vidt rukket å bli ferdig, før ryktene om overganger strømmer på. Blant annet skal Chelsea vært nær en ny superspiss.

For selv om Diego Costa kan bli både Champions League-mester og ligamester med Atletico Madrid, skal spissen allerede ha blitt enig med Chelsea om en overgang. Prisen skal etter sigende ligge på rundt 32 millioner pund.

Flere medier, blant andre Sky Sports, melde dette mandag kveld.

Chelsea skal også være villig til å sprenge banken for å sikre seg José Callejon fra Napoli. Det er Daily Star som kommer med dette ryktet.

Liverpool på sin side skal ha lagt inn et bud på Adam Lallana, ifølge lokalavisen Liverpool Echo. Det første budet skal lyde på 20 millioner pund, men det kan hende at Southampton krever litt mer for å slippe sin helt.

Vi holder oss på St. Mary's der også Luke Shaw er en ettertraktet mann. Mye tyder på at 18-åringen ender opp i Manchester United denne sommeren. Old Trafford-klubben håper å sluttføre en overgang før sommerens fotball-VM. The Guardian melder imidlertid at Southampton skal ha avslått et bud på rundt 27 millioner pund og at United derfor må grave dypt i lommene.

De samme United kobles også med Mats Hummels fra Borussia Dortmund. 25-åringen blir sett på som en perfekt erstatter for Rio Ferdinand. Veteranen avslørte mandag kveld at han gir seg etter flere år i Manchester United.

En annen Dortmund-spiller som kobles til United er Marco Reus. Angriperen skal imidlertid ha uttalt at han ikke ønsker å forlate sin nåværende klubb.

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær sikret seg i vinter spissen Javi Guerra som bosmanspiller. Spanjolen slutter seg først til klubben når hans kontrakt utløper i sommer. Nå er det klart at spissen blir Cardiff-spiller, til tross for at Solskjærs klubb nå har rykket ned til det andre nivået i England.

Det er ventet at både Shola Ameobi og Luuk de Jong kommer til å forlate Newcastle i løpet av sommeren. 32-åringen og 23-åringen skal være blant totalt syv spillere som vil bli vist porten på St. James Park i løpet av ferien.

Newcastle-eier Mike Ashley skal for øvrig ha bestemt seg for å beholde Alan Pardew som manager og vil gi ham 60 millioner pund å handle for i sommer.

Tony Pulis har fått til mye med Crystal Palace på kort tid og nå ønsker ringreven å forsterke troppen. Keeper John Ruddy, som har gjort sine saker bra for Norwich, til tross for nedrykk, skal stå høyt på ønskelisten.

Vi tar med at Spurs-manager Tim Sherwood kobles med en jobb i WBA. Sherwood kan ende opp med å ta over som ny manager i klubben. Ledelsen skal angivelig ikke være fornøyd med det spanske Pepe Mel har fått til.

Spurs skal også kikke på Southampton-spillere om dagen. Londonklubben bli nå koblet med spisen Jay Rodriguez, som for tiden er skadet.

Manchester Citys Sergio Agüero blir stadig vekk satt i forbindelse med andre klubber, men spissen skal ha avvist at han er aktuell for Real Madrid.

Til slutt tar vi med at Big Sam Allardyce også har planer om å bruke penger i sommer og at West Ham-sjefen ønsker seg Norwichs Robert Snodgrass.

Kilder: BBC, Daily Star, The Guardian, Kicker, Daily Mail, Sky Sports, Mirror, Liverpool Echo, The Times, he Sun, Newcastle Chronicle, Wales Online, Daily Telegraph, Daily Express.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag