RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

MISFORNØYD: Yaya Touré skal føle seg dårlig behandlet av Manchester City, og krever visstnok å bli solgt fra klubben.
MISFORNØYD: Yaya Touré skal føle seg dårlig behandlet av Manchester City, og krever visstnok å bli solgt fra klubben. Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Sint Yaya Touré vil vekk fra City.

Ashley Cole annonserte natt til tirsdag på sin Twitter-profil at han kommer til å forlate Chelsea når kontrakten går ut om få uker. 33-åringen skal imidlertid ha flere tilbud på bordet, og klubber som Liverpool og Inter Milan ryktes å vifte med hvert sitt kontraktsforslag.
(The Sun)

Med Louis van Gaal bekreftet som ny United-manager, kan klubben begynne å se seg om etter spillerforsterkninger. Mario Mandzukic kommer helt sikkert til å forlate Bayern denne sommeren, og nå ryktes det at Old Trafford er det mest sannsynlige stoppestedet for kroaten.
(Daily Mail)

Bacary Sagna kommer etter alt å dømme ikke til å forlenge kontrakten med Arsenal, noe Manchester City nå vet å utnytte. De lyseblå har visstnok åpnet kontraktsforhandlinger med franskmannen allerede, og tilbudet lyder på en treårsavtale til en verdi av én million kroner i uka.
(Telegraph)

Og Arsenal skal allerede ha bestemt seg for at erstatteren er Toulouse-back Serge Aurier. 21-åringen har imponert i Ligue 1, og Arsène Wenger jobber hardt sikre seg sommerenes første signering. Prisen ryktes å ligge på rundt 80 millioner kroner.
(Daily Star)

Paris Saint-Germain må ut med et langt høyere beløp dersom de skal hente Eden Hazard fra Chelsea. Selv om belgieren ikke er José Mourinhos aller største favoritt, er det liten tvil om at han er viktig for laget fra Stamford Bridge, og Chelsea vil trolig avvise alle bud på under en halv milliard kroner.
(Daily Mirror)

Så til et rykte mange nok vil sette kaffen i vrangstrupen av: Yaya Touré skal nemlig være alt annet enn fornøyd med tilværelsen i Manchester City, til tross for at han kanskje var klubbens sterkeste bidragsyter til ligagullet. Nå skal ivorianeren derimot kreve å få avbrutt kontrakten med de lyseblå. Grunnene skal være at klubben brukte for lang tid på å tilby ham en ny kontrakt i fjor, og at ingen i klubben gratulerte ham med dagen forrige uke ... En rask titt på Manchester Citys Twitter-profil avslører derimot at klubben likevel gratulerte midtbanemannen. Hvor skal denne sagaen ende?
(The Sun)


I Sør-England har Southampton akkurat lagt en strålende sesong bak seg, noe de må ta konsekvensene av i sommerens overgangsvindu. De mange gode prestasjonen gjør nemlig at flere av spillerne er ettertraktet hos større klubber. Sist i rekken er midtbanespiller Morgan Schneiderlin, som skal ønske seg til en Champions League-klubb. Arsenal nevnes hyppigst som klubben som kan innfri franskmannens ønske.
(Daily Express)

Til slutt tar vi med at Manchester City trolig gjør helomvending og kommer til å kreve at James Milner blir i klubben. Engelskmannen vil egentlig bort, men ettersom han er nettopp engelsk, vil City gjerne beholde ham.
(Guardian)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere