RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL ENGLAND? Raphael Varane (bakgrunnen) kobles til Chelsea.
TIL ENGLAND? Raphael Varane (bakgrunnen) kobles til Chelsea. Foto: Dani Pozo (Afp)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Real Madrid-stopper kan havne i England.

Hei og velkommen til en rykende fersk utgave av Nettavisens Premier League-rykter.

Vi starter nord i London, der Arsenal kobles til Swansea-kaptein Ashley Williams. Det som skal være et ferskt bilde av stopperen på Emirates-besøk har nå begynt å sirkulere på sosiale medier, og mange spekulerer i en kommende overgang. Nå skriver flere at en overgang på rundt 30 millioner kroner er i emning. Williams skal ha bedt om å forlate klubben.

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff er ikke lenger et Premier League-lag, men vi unner oss et rykte om dem likevel: Cardiff skal nemlig være i kamp med Wigan og Fulham om Osasunas midtbanespiller Raoul Loe. 25-åringen er defensiv midtbanespiller og vil forlate spansk fotball etter at laget hans rykket ned fra La Liga.

Manchester Uniteds ferske sjef Louis van Gaal vil forsterke laget som havnet på en skuffende syvendeplass forrige sesong. Nå skal de nederlandske forsvarsspillerne Daryl Janmaat and Martins Indi være aktuelle signeringer. Janmaat er en offensiv høyreback fra Feyenoor, mens Martins Indi kan spille venstreback og stopper.

LES OGSÅ: - United tar en stor risiko

Newcastle-sjef Alan Pardew skal også forsterke laget før den kommende sesongen. Han har flere på ønskelisten, blant annet denne gjengen: Steve Sidwell, Jack Colback, Wilfried Zaha og Tenerife-spiss Ayoze Perez.

Sunderland reddet Premier League-kontakten med en herlig sluttspurt, og nå vil de forsterke stallen før neste sesong. Palace-keeper Julian Speroni skal stå øverst på ønskelisten.

Rio Ferdinand er ferdig i Manchester United. Nå kobles han til en overgang til nyopprykkede Queens Park Rangers. Hvem så den komme? ...

Vi tar også med enda et sjokkerende rykte:

Chelsea-sjef Jose Mourinho ønsker å hente Real Madrids 21-åring Raphael Varane til klubben. Nå står ikke verden til påske.

Ha en flott dag, og husk landskampen mellom Norge og Frankrike i kveld.

P.S: Nettavisen skal også i år følge overgangsvinduet direkte. Vi lover noen utrolige premier denne gangen, så følg oss på Twitter og Facebook for å holde deg oppdatert.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere