RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Cesc Fabregas.
ETTERTRAKTET: Cesc Fabregas. Foto: Alberto Saiz (Ap / NTB scanpix)
Chelseas spillerjakt koker ned til Cesc Fabregas.

Daily Telegraph skriver tirsdag i en såkalt «eksklusiv» sak, uten sitater fra noen kilder, at Chelsea ønsker å kjøpe Koke fra Atletico Madrid, men at han trolig havner i Barcelona og at Chelsea derfor i stedet vil kjøpe Cesc Fabregas - fra nettopp Barcelona.

Metro er inne på det samme; at Chelsea kjemper med Barcelona om å få kjøpt Koke fra Atletico.

Når vi først er på besøk hos Chelsea, kan vi jo sjekke hvordan det går med Belgias førstekeeper Thibaut Courtois, som var utlånt fra londonklubben til nevnte Atletico Madrid forrige sesong. Courtois har ifølge den belgiske avisen La Derniere Heure hatt samtaler med manager José Mourinho om sin framtid på Stamford Bridge.

- Ja, Mourinho ringte meg før finalen mot Barcelona. Hva vi snakket om, blir mellom oss. Jeg har en toårskontrakt med Chelsea, så i prinsippet vil jeg dra dit for å trene, så skal vi snakke mer. Dette er ikke tidspunktet for å snakke om en overgang. Det er et VM nå, sier Courtois.

Og med den uttalelsen legger han neppe noen demper på spekulasjonene.

I Southampton råder kaoset. Manageren har reist til Tottenham, Rickie Lambert er solgt til Liverpool, Adam Lallana vil til samme klubb, og nå skal Gaston Ramirez være på vei til Torino, ifølge Daily Mirror.

I Liverpool mener for øvrig spisslegenden Robbie Fowler at manager Brendan Rodgers bør kaste seg inn i kampen om signaturen til Cesc Fabregas.

Tottenham Hotspur har ifølge Daily Mail forhørt seg om forsvarsspilleren Daryl Janmaat (24), som også er ønsket av Manchester United og Napoli, mens man i Stoke regner med å få kjøpt Mame Biram Diouf fra Hannover.

Daily Express hevder at Arsenal, Manchester United og Tottenham går skuffelser i møte fordi Real Madrid og Juventus skal være i ferd med å inngå en byttehandel som involverer Arturo Vidal og Alvaro Morata.

Talksport melder at Napoli vil tilby spissen Goran Pandev og en slump penger for å lokke Jan Vertonghen fra Tottenham.

Ryktene stopper heller ikke her.

Bayern München ønsker å kjøpe Aleksandar Kolarov fra Manchester City, forteller Daily Mail, som legger til at det gjør også Roma og Juventus.

Den amerikanske klubben Portland Timbers har tilbudt Joleon Lescott 1,2 millioner pund i året. Også dette ifølge Daily Mail.

Hull City er i ferd med å sikre seg Ryan Bertrand fra Chelsea og Morgan Amalfitano, påstår Daily Star, mens BBC opplyser at Superdeporte melder at Sunderland er i ferd med å kjøpe Ever Banega fra Valencia.

Vi avslutter med vår favorittspiss Wilfried Bony, som ifølge Daily Mirror har fått en prislapp på 19 millioner pund. Det bør neppe skremme Arsenal, Newcastle eller West Ham - Bony er verdt mer enn det, spør dere oss.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere