RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKJER NEPPE: Didier Drogba rynker på nesen. Det gjør vi også.
SKJER NEPPE: Didier Drogba rynker på nesen. Det gjør vi også. Foto: Aris Messinis (Afp / NTB scanpix)

Tirsdagens Premier League-rykter

Didier Drogba til ... Manchester City?

Vi starter med en god latter: Manchester City vil prøve å snappe opp Didier Drogba foran nesen på Chelsea, melder Daily Star.

Daily Mirror melder at Manchester City vil selge Javi Garcia, som kom fra Benfica i 2012. Skaden til Alvaro Negredo gjør at klubben vil hente inn en ny spiller, og på grunn av Champions League-begrensningene bør Manuel Pellegrini da også selge en spiller.

Daily Mail skriver at Mats Hummels er på vei til Manchester United, men har ingen egne kilder på dette. I stedet henvises det til meldingene fra Spania. Dette er altså verken nytt eller spesielt troverdig.

Manchester United er villig til å by 17 millioner pund til Ajax for Daley Blind, forteller Daily Express.

Daily Star forteller at Real Madrid-profilen Iker Casillas vil forlate Spania og signere for Arsenal. Hva skjer med kjøpet av David Ospina? Vi tror fremdeles at det er mer sannsynlig at vi får se colombianeren på Emirates stadium enn spanjolen kommende sesong.

Leicester City er jo tilbake i Englands øverste divisjon, men har så langt ikke forsterket laget i sommer. Nå skriver Daily Mirror at gamleklubben til Gary Lineker vil hente inn den tidligere Chelsea-vingen Florent Malouda, som er blitt 34 år og har framtiden foran seg, som alle andre mennesker.

Daily Mail har et stort oppslag om at Mario Balotelli vil kreve gigantiske 50 millioner kroner i året, skattefritt, for å spille for Arsenal. Det tilsvarer - om man gjør et forenklet regnestykke og legge inn 50 prosent skattesats - snaut 200.000 pund i uka.

Talksport hevder at Tiago Mendes har takket nei til Chelsea. 33-åringen signerte nylig en toårskontrakt med sin nåværende klubb, Atletico Madrid.

Mer Daily Star, og denne gang en mer troverdig sak: Arsenal, Chelsea og Manchester United er alle interesserte i å slå kloa i West Ham-talentet Reece Oxford (15), som imponerte i forsvaret til londonlagets ungdomslag forrige sesong.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere