RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL ENGLAND? Sami Khedira kobles til Premier League. Her er Real Madrid-spilleren i lett jogg sammen med Crisitiano Ronaldo, Gareth Bale, Daniel Carvajal og Toni Kroos.
TIL ENGLAND? Sami Khedira kobles til Premier League. Her er Real Madrid-spilleren i lett jogg sammen med Crisitiano Ronaldo, Gareth Bale, Daniel Carvajal og Toni Kroos. Foto: Nick Potts (Ap)

Tirsdagens Premier League-rykter

Real Madrid-stjerne jaktes av flere klubber.

God morgen, folkens!

Husk at Nettavisen som vanlig følger ryktebørsen direkte i dette livestudioet, og det ferskeste finner du til enhver tid der inne. Altså her.

Det skjer ting hele tiden på ryktebørsen nå, som dere ser under. Spennende! Nå skal jeg ta en runde i engelske aviser og finne det ferskeste. Nye rykter kommer fortløpende, så hent deg en kaffekopp, lag en god frokost og følg med!

Vi begynner med Liverpool, der det nå hevdes fra flere store aviser at Brendan Rodgers ønsker å hente Samuel Eto'o til Anfield. 33-åringen er tilgjengelig på free transfer etter at Chelsea ikke fornyet kontrakten etter forrige sesong. Liverpool-fans som ønsker ny spiss har vel ingen grunn til å juble for dette. Eller? (Guardian).

Vi fortsetter på Anfield, der Kolo Touré er på vei ut portene. Nå virker det som den tyrkiske klubben Trabzonspor blir neste stopp, og tyrkerne betaler rundt 15 millioner kroner for å hente 33-åringen fra Liverpool.(Daily Express)

Vi drar videre til London, der Arsenal er i ferd med å kvitte seg med spillere. Nå spekuleres det i at businessmannen Arséne Wenger kommer til å få inn pene 280 millioner kroner fra Galatasaray for å selge VMs one hit wonder Joel Campbell og tyske Lukas Podolski. Kan du overta ansvaret for aksjene mine, Arséne? (Daily Express)

Vi holder oss i London, der Queens Park Rangers virker å være nær en avtale med Tottenham for spissen Loic Remy. QPR vil gjøre en byttehandel, der Tottenham-ving Andros Townsend og spissen Harry Kane går motsatt vei. Har det endelig klikka for Happy Harry? Dette blir som å tilby en bulket Volvo og spørre om å få splitter nye Mercedeser tilbake. (Sportinglife)

Samtidig meldes det at Remy også kan være på ønskelisten til Chelsea, for José Mourinho trenger en backup til en skadd Didier Drogba (Goal).

Vi drar videre til Englands Paris, der Stoke ryktes å ha bydd 50 millioner kroner for Norwich-ving Nathan Redmond (20). (Daily Mail).

Vi returnerer imidlertid kjapt til hovedstaden, der Arsenals Santi Cazorla nå toner ned spekulasjonene om at han ønsker å forlate Arsenal og dra tilbake til La Liga. 29-åringen sier følgende til den spanske radiostasjonen Cadena Cope: " Jeg har sett at det står i avisene, men ingen har sagt noe om dette til meg. Jeg vet bare hva som står i avisene" (Daily Mirror) .

Vi tar også med et rykte om at Aston Villa skal være nær en avtale for den colombianske stjernen Carlos Sanchez. Han skal være på vei til Premier League for en avtale på rundt 35 millioner kroner. (Birmingham Mail)

I London har Chelsea kanskje sin sterkeste stall noensinne, men José Mourinho er tydeligvis ikke ferdig med sommershoppingen. Ryktene om en overgang for Romas Mehdi Benatia fortsetter, og nå kobles blåtrøyene til en 300-millionersovergang for stopperen som har fire år igjen av kontrakten (Daily Mirror).

Som vi nevnte i gårsdagens ryktespalte, er Liverpools Daniel Agger ønsket av Arsenal og Tottenham. Nå hevdes det at Arsenal står klare med 100 millioner kroner for å hente ham til Emirates.

Everton og Tottenham skal være klare til å hente tidligere Chelsea-spiller Salomon Kalou, for vingen har fått beskjed av Lille om at han kan forlate klubben i dette overgangsvinduet. (Daily Mirror).

På Old Trafford fortsetter Vidal-ryktene å florere, men Ed Woodward imponerer ikke om dagen, det kan vi slå fast. Ting tar tid, og Louis van Gaal hevder også at han har god tid på seg til å forsterke Manchester United. God og god tid, fru blom, men noen uker har du. I mellomtiden kan spillere forsvinne ut av portene på Old Trafford, og braksuksessen Marouane Fellaini kobles til Napoli. Italienerne er ikke villige til å betale det United krever (Talksport)

Jose Mourinho ber nå Real Madrid-stjernen Sami Khedira om å ignorere Arsenals interesse og vente til sommeren 2015 med å skifte klubb. Da kan han gå på free transfer til Chelsea, og tyskeren virker fristet av å jobbe med Mourinho igjen. (Daily Express)

Manchester United kobles fortsatt til nederlandske Daley Blind, og jakten intensiveres nå som Thomas Vermaelen glapp til Barcelona. Ajax ønsker visstnok 170 millioner kroner for forsvarsspilleren. (Daily Express)

Signeringen av Eliaquim Mangala gjør at Matija Nastasic er ferdig i Manchester City, hevder flere engelske aviser i dag. Klubben skal nå være villige til å slippe den talentfulle midtstopperen til en annen klubb (Manchester Evening News)

Og til slutt: Swansea er i ferd med å legge inn et bud på Montpelliers midtbanespiller Benjamin Stambouli (Daily Mail).

Nevnte vi at du kan følge ryktebørsen direkte i dette livestudioet?

P.S: Takk for nyttig info i gårsdagens ryktespalte, Njamos.

MMM: Denne katten, la oss kalle ham Njamos, nyter litt melk og har en grand old time.LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere