*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT? Glen Johnsons fremtid på Anfield skal være usikker. Foto: Andrew Yates (Afp)

Stjerner inn og stjerner ut?

09.09.14 09:31

God dag, folkens. Her er noen duggferske rykter på en historisk dag, nemlig dagen Norge slår Italia og setter kursen for det første mesterskapet siden år 2000. Oj, dette blir gøy!

Uansett, det er rykter dere er her for, og here kommer de:

Manchester United har bestemt seg for å fornye interessen i Juventus-stjerne Arturo Vidal når januarvinduet kommer. Klubben skal fortsatt ha en del penger å handle for (Tuttosport).

Liverpool-back Glen Johnson har ikke vært fryktelig god den siste tiden, og nå skal 30-åringen være tilgjengelig for å kjøpes. I januar skal Juventus stå klare med sjekkheftet for å hente ham til Italia (Daily Mirror).

Tidligere Manchester City-spiller Nigel de Jong skal ha bestemt seg for å takke nei til interesse fra Manchester United. Midtbanespilleren ønsker heller å forlenge kontrakten med AC Milan (Daily Express).

Manchester United-manager Louis van Gaal har bevist at han kan tiltrekke seg stjerner uten å kunne tilby Champions League-fotball. Nå skal han jobbe for å holde på Adnan Januzaj. 19-åringen skal være bekymret for fremtiden på Old Trafford etter lite spilletid innledningsvis i sesongen (Daily Star).

Chelsea har allerede en ålreit stall, men blåtrøyene tenker likevel på fremtiden. Nå skal de være ute etter Aston Villa-midtbanespiller Jack Grealish. Han er 18 år og sett på som et av balløyas største talenter (Daily Star).

Et annet sted i London skal Arsenal-manager Arsene Wenger være i gang med forberedelsene til januarvinduet. Nå skal han ha bestemt seg for å ikke hente Manchester Citys Micah Richards (Talksport).

Lazio skal være i ferd med å tilby 27 år gamle Antonio Candreva en lukrativ kontrakt for å få ham til å takke nei til interesse fra Liverpool, Arsenal og Tottenham (Daily Express).

Og til slutt tar vi med et herlig, lite rykte om Hull:

Hulls forsvarsspiller Harry Maguire skal være ønsket på lån av seks Championship-klubber, inkludert Reading, Blackburn og Bolton (The Sun).

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.