RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

TIL LIVERPOOL? Ezequiel Lavezzi kobles med Premier League-klubben.
TIL LIVERPOOL? Ezequiel Lavezzi kobles med Premier League-klubben. Foto: Stephane Mahe (Reuters / NTB scanpix)
Liverpool jakter stjerne og siste nytt om Cristiano Ronaldo.

Den eminente argentineren Ezequiel Lavezzi ble flere ganger koblet til Liverpool i sommer, men det ble ingen overgang for PSG-spilleren. Nå meldes det imidlertid på balløya at de røde vil gjøre et nytt forsøk til vinteren.

29-åringen har kun blitt brukt som innbytter av sin franske klubb så langt denne sesongen og det er dette som har satt fart i spekulasjonene.

Ryktene rundt Cristiano Ronaldo og Manchester United fortsetter, også i dag. 29-åringen skal være lei av tilværelsen i Real Madrid og er åpen for en retur til Old Trafford. Det at franske PSG ikke har interesse av å hente den portugisiske stjernen, gjør en retur til Premier League enda mer sannsynlig, hevdes det.

Sky Sports-journalist Guillem Balague, som mange anser som svært troverdig, hevder også at alt er på plass for en Ronaldo-retur til United.

Newcastle-manager Alan Pardew lever farlig og kan fort ende opp i arbeidsledighetskø denne høsten. Nå lanseres Newcastle-stopper Fabrizio Coloccini som arvtager til managerjobben på St. James' Park.

Manchester City-kaptein Vincent Kompany sier at Yaya Toure nå er nær ved å signere en ny kontrakt med den lyseblå klubben. Toure var angivelig misfornøyd etter forrige sesong og ble koblet bort fra Etihad Stadium.

Munir El-Haddadi er et av de største og mest spennende talentene til Barcelona og ifølge Metro kan han snart ende opp i Arsenal. Avisen skriver at unggutten har en utkjøpsklausul på 9,4 millioner pund i sin kontrakt.

Jack Cork ble koblet bort fra Southampton i sommer, ønsker nå å forlenge sin kontrakt med klubben. Crystal Palace viste interesse for Cork.

Til slutt nevner vi også at Chelsea ønsker å binde opp Eden Hazard til en ny femårskontrakt. Spilleren vil angivelig få rundt to millioner kroner i uken og dermed bli Chelseas best betalte spiller, skriver flere engelske aviser.

Kilder: BBC, Manchester Evening News, Metro, Daily Express, Daily Star, Sky Sports.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere