RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

BYTTER KLUBB? Raheem Sterling, Fabian Delph og Ron Vlaar figurerer alle i dagens ryktespalte.
BYTTER KLUBB? Raheem Sterling, Fabian Delph og Ron Vlaar figurerer alle i dagens ryktespalte. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)
To av disse er ønsket på Old Trafford.

Hei, folkens.

Her kommer tirsdagens ferske fotballrykter fra Premier League:

Vi begynner i Manchester, der United trolig må ut med rundt 800 millioner kroner for å hente Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford neste sommer. Det spekuleres samtidig at superstjernen kommer til å kreve 200 millioner kroner i årslønn for å igjen kle på seg den røde drakten. Verdt det? (Daily Star).

Manchester United skal samtidig ønske å hente Aston Villas engelske landslagsspiller Fabian Delph og nederlandske stopper Ron Vlaar. Den 24 år gamle midtbanespilleren og den 29 år gamle stopperen har begge kontrakter som går ut etter sesongen. (Sportinglife).

I samme by skal Manchester City har gjort en forespørsel til Borussia Dortmund om midtbanespiller Marco Reus. 25-åringen er sterkt ønsket på Etihad, og City har bedt Dortmund gi tilbakemelding om hvilken pris de ønsker seg for tyskeren. (Daily Express).

Paris Saint Germain-spiss Zlatan Ibrahimovic har denne uken gått ut og nektet for at han som unggutt var nær en overgang til Arsenal. Ibrahimovic mener Arsenal ble en uaktuell arbeidsgiver så fort de ba ham om å prøvespille før han fikk kontrakt. Man ber tross alt ikke Zlatan om å prøvespille, enten han spiller for Malmø (som han gjorde da) eller PSG. (The Guardian)

PSG og Real Madrid skal nå begge være ute etter Liverpools Raheem Sterling. 19-åringen har hatt en utrolig utvikling de siste månedene, og storkanonene henger som gribber over Anfield for å hente ham (Daily Express).

Liverpool skal samtidig være åpne for å slippe Glen Johnson når vinduet åpner i januar. 30-åringen vil ha lenger kontrakt med klubben, noe som ikke virker veldig sannsynlig. Utfallet kan bli en overgang i det kommende vinduet (Guardian).

Vi hopper videre til Newcastle, der de fortsatt skal være ute etter å kvitte seg med den franske forsvarsspilleren Mapou Yanga-Mbiwa. (Daily Mirror).

Og til slutt:

Manchester Uniteds David De Gea avslører at han vurderte å forlate klubben da kritikken haglet i starten av Old Trafford-karrieren.

- Noen ganger (vurderte jeg det). Det var vanskelig når jeg fikk så mye kritikk som jeg gjorde, sier keeperen til The Telegraph.

Les mer om det her.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere