*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Marco Reus.

PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Marco Reus. Foto: Ina Fassbender (Reuters / NTB scanpix)

Engelske klubber i drakamp om Marco Reus.

09.01.15 08:36

Arsena, Liverpool og Manchester United er de ledende klubbene i jakten på Marco Reus, skriver Metro. Chelsea skal ha trukket seg ut av kampen om 25-åringen fra Borussia Dortmund.

Det siste bekreftes også av Chelseas manager, José Mourinho.

HTML EMBED


Reus sliter for tiden med en ankelskade og er ikke ventet tilbake på fotballbanen før i januar.

En annen Borussia Dortmund-spiller som kan havne i England, er midtbanemannen Ilkay Gundogan (24). Han kom i høst tilbake etter 14 måneder på sidelinjen, og har nå avslørt at han har ambisjoner om å spille for en klubb i Spania eller England.

Gundogan har tidligere blitt koblet til Manchester United.

Arsenal og Tottenham kobles til den defensive midtbanespilleren Marcelo Brozovic i Dinamo Zagreb, men ifølge Daily Star blir Brozovic en dyr mann.

Mario Balotellis agent, Mino Raiola, forteller til Gazzetta dello Sport at den italienske spissen er ferdig med spill i Serie A. «En retur til Inter er umulig. Ikke på grunn av Roberto Mancini, men av andre grunner som det ikke er verdt å snakke om. Ikke Napoli, heller. Mario returnerer ikke til Italia», sier Raiola.

Daily Mail skriver at Real Madrid ønsker å hente Pedro Chirivella (17) fra Liverpool. 17-åringen har trent med Liverpools førstelag denne sesongen og anses som et stort talent.

Vi avslutter med Crystal Palace, som ifølge Daily Mirror skal reise til India for å lete etter de beste tenåringene i et par av klubbene der. Disse skal få sjansen til å trene med londonlagets ungdomsakademi.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.