*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

GJØR SOM WELBECK? Manchester United-keeper David De Gea kan være på vei bort fra klubben. Foto: John Walton (Pa Photos)

Storklubbene vil kjøpe og selge.

02.12.14 07:13

Hei og velkommen til en rykende fersk ryktebørs.

Vi begynner i Manchester og med et trenerrykte denne gangen. Blåtrøyene Manchester Citys håp om å kapre Pep Guardiola som klubbens neste manager ser ut til å bli med nettopp det - et håp. Bayern-ledelsen har nemlig gått ut og forsikret om at Pep blir Bayern-sjef i mange år fremover. (Sun Sport)

Enda et trenerrykte: Diego Simeone kan komme til å forlate Atlético Madrid etter sesongen, og både Paris Saint Germain og Manchester City skal være interesserte klubber. (Sun Sport)

Manchester Citys leiesoldat Frank Lampard skal visstnok være så fornøyd med tilværelsen på Etihad at han ønsker å utsette returen til New York City. Planen er at han er ferdig i City i januar. (Daily Mail)

Nylig kom det frem at Steven Gerrard er tilbudt ny kontrakt med Liverpool, men at midtbanespilleren er usikker på om han vil skrive under. Nå skal York Red Bulls og LA Galaxy stå klare til å gi ham både den lønnen og kontraktslengden han ønsker om han kommer til USA. (Sun Sport)

Manchester United kan komme til å hente Tottenham-keeper Hugo Lloris hvis David de Gea forlater klubben til fordel for Real Madrid. (Daily Star)

Samtidig meldes det at Manchester United-sjef Louis van Gaal vurderer å hente Atletico Madrid-forsvarer Diego Godín i januar. Stopperen har kontrakt med Atletico Madrid fram til 2018, men skal etter sigende ha en utkjøpsklausul på rundt 28,5 millioner pund. (Telegraph)

Manchester United skal være på jakt etter Trabzonspor-spiss Abdul Majeed Waris. Nå kan rødtrøyene få konkurranse fra en ukjent klubb fra Qatar, som visstnok skal ha lagt inn et 100-millionersburd på 23-åringen (Daily Star).

Manchester United-spiss Javier Hernandez skal også være usikker på fremtiden. Nå ønsker han forsikringer om førstelagsspill om han skal returnere til Old Trafford når låneavtalen med Real Madrid utgår (Daily Mail).

Liverpool-back Glen Johnson skal være overbevist om at hans dager på Anfield er talte. Nå skal italienske Roma stå klare med lommeboken, og storklubben skal være villig til å matche Johnsons lønn på 1,1 millioner kroner i uka for å lokke ham til Serie A. (Telegraph)

Tidligere Everton og Manchester United sjef David Moyes har startet på jobben som Real Sociedad-manager. Når han ikke er opptatt med å skrike Stefano til alle spillerne han ikke husker navnet på, vurderer han å hente Stoke-spiller Charlie Adam som sin første signering. (Fichajes.net).

Brasil og Zenit-stjerne Hulk har nylig lettet på sløret angående en Chelsea-overgang. Nå avslører spissen at han ikke ønsket å skrive under for blåtrøyene fordi han fryktet mer tid på benken enn på banen (Metro).

Og til slutt:

Arsenal skal være på jakt etter Ronny Deilas beste stopper i Celtic, Virgil van Dijk. Nå skal imidlertid Deila ha gitt Wenger klar beskjed om at 23-åringen blir alt annet enn billig (Talksport).

Ha en fin dag!

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag