*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

DRAR? Chelseas Eden Hazard og Liverpool Raheem Sterling kobles begge til Real Madrid. Foto: Paul Ellis (Afp)

Stjernene kobles til gigantoverganger.

16.12.14 09:13

Hei, folkens, her er dagens rykter:

Og vi sparer ikke på kruttet i dag: Manchester United skal være interessert i å by 900 millioner kroner for å hente Real Madrid-stjernen Gareth Bale til Old Trafford. Waliseren skal være blant navnene United trenger for å komme tilbake i toppen, både hjemme og i Europa. Så spørs det om han er villig til å forlate varme strøk i Madrid til fordel for et regntungt Manchester. Og så var det dette med å få akseptert et bud, da. Lykke til! (Daily Star).

Real Madrid skal på sin side være ute etter å hente Liverpools Raheem Sterling og Chelseas Eden Hazard til Spania. Blir det et spennende overgangsvindu, tro? (Daily Star)

Manchester United-manager Louis van Gaal skal samtidig være ute etter Fiorentinas VM-helt Juan Cuadrado. 26-åringen skal være misfornøyd i Italia. (Daily Star).

Liverpools hardt pressede manager Brendan Rodgers trenger ny keeper. Nå skal han vurdere Norwich-keeper John Ruddy som en potensiell erstatter for belgiske Simon Mignolet. På tide å roe ned julegløggen, Brendan? (Daily Star).

Nederlandske Kevin Strootman har blitt koblet med en overgang til Manchester United i lang tid og avisene virker sikre i sin sak på at manager Louis van Gaal har satt sin tidligere elev på landslaget øverst på ønskelisten. Nå slår imidlertid Roma tilbake mot ryktene.

Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels har lenge blitt koblet til Manchester United. Nå ryktes det at engelskmennene vil by i underkant av 500 millioner for å hente tyskeren til Old Trafford (Daily Express).

Inter Milan, som skal møte Ronny Deilas Celtic i Europaligaen, skal ha startet forhandlinger med Chelsea for å hente Mohamed Salah til Italia. Vingen har ikke slått til på Stamford Bridge (talkSPORT)

Hatem Ben Arfas Hull-karriere kan være over. Nå har han vært borte fra trening, uten lov, og nå hinter manager Steve Bruce om et salg i januar. (Times)

Atlético Madrid skal ha avslått et bud fra Manchester City på 174 millioner for den utugayanske forsvarsspilleren José Giménez. (AS)

Arsenal skal være ute etter Schalkes storvokste, tyske stopperkjempe Benedikt Höwedes. For alle som har spilt FM, ser dette ut som en smart investering. (Metro)

Tottenham skal være ute etter den israelske spissen Eran Zehavi, som spiller i Maccabi Tel Aviv. (Talksport)

Og helt til slutt:

Inter Milan, Ajax og Real Sociedad skal alle ligge langflate etter å sikre seg Manchester Uniteds Adnan Januzaj på en låneavtale i januar. (Daily Star)

HTML EMBED


Ha en brillefin dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.