RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL ARSENAL? Nye rykter om Edinson Cavani.
TIL ARSENAL? Nye rykter om Edinson Cavani. Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Fanger Arsenal en storfisk i januar?

Arsenal har blitt koblet med Edinson Cavani siden i sommer og nå hevdes det at spissen nærmer seg en overgang til Emirates. PSG er for tiden på treningsleir, men 27-åringen sto over den siste treningen, noe som har fått ryktene til å gå. Denne gangen er det Daily Express som sprer ryktene.

En annen som kan være på vei bort fra PSG er Ezequiel Lavezzi. Angrepsspilleren skal være lei av lite fotball i den franske storklubben og søker nye utfordringer. De fleste ryktene vil ha det til at veteranen drar tilbake til italiensk fotball, men flere Premier League-klubber følger nok situasjonen.

Saido Berahino dukker stadig opp i denne spalten og i dag, som mandag, blir han koblet til Liverpool. De røde skal være villig til å betale i overkant av 20 millioner pund for WBA-spissen, som også er ønsket av Tottenham.

Moussa Sissoko uttalte nylig at han elsker Arsenal og slikt får fart på spekulasjonene. Nå melder Sun at Arsène Wenger vil gjøre et framstøt mot midtbanemannen som har imponert stort for Newcastle denne sesongen.

Danny Ings ønsker å bli værende i Burnley, melder The Sun.

Martin Ødegaard er for tiden i Manchester og nå skal de røde klubben, United, ha kommet med et bud på 16-åringen. Ødegaard skal ha møtr Louis van Gaal mandag. Reisen går snart videre til den blå klubben, City.

Vi tar med at stopper Fabricio Coloccini lanseres som en kandidat til å erstatte Alan Pardew som manager i Newcastle. Pardew er nær Crystal Palace.

Gareth Bale har blitt koblet med en retur til Premier League, men Real Madrid vil helst at waliseren blir i Spania ut karrieren, hevder The Sun.

Manchester City skal ha pekt seg ut Atletico Madrids briljante stopper Joao Miranda som et overgangsmål i januar og den spanske klubben skal angivelig være villig til å lytte til bud på stjernen.

Vi bør vel også nevne at Daily Star hevder at Manchester United vil gjøre et forsøk på å hente Real Madrids Sergio Ramos. Storklubben skal være villig til å tilby superstjernen en lønn på rundt 105.000 pund i uka - etter skatt.

Porto-spissen Jackson Martinez har tidligere blitt koblet med både Liverpool og Tottenham, men nå ryktes det at han helst ønsker å flytte til Roma.

Det var tirsdagens beholdning av rykter fra balløya. Da er det vel bare å telle ned timene til overgangsvinduet igjen åpner.

Kilder: BBC, The Sun, Daily Express, Daily Mirror, Daily Mail. Independent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere