Tirsdagens Premier League-rykter

NYE RYKTER: Det er sjeldent stille rundt Wilfried Bony.

NYE RYKTER: Det er sjeldent stille rundt Wilfried Bony. Foto: Paul Ellis (Afp / NTB scanpix)

Nye rykter rundt superspissen.

09.01.15 08:34

En ny dag, med nye rykter. Her er overskriftene fra engelske aviser.

Chelsea skal være interessert i Manchester Citys Miach Richards. Han er for tiden på lån hos Fiorentina, men står uten kontrakt etter sesongen. Chelsea skal ha latt seg imponere av den tidligere landslagsspilleren (Guardian).

Chelsea kan også glede seg over at klubben etter sigende har vunnet kampen om unge Rayan Souici. Han blir av mediene omtalt som den nye Paul Pogba og var ønsket av både Liverpool og Arsenal (Express).

Metro melder imidlertid at Chelsea har tapt kampen om spissen Andrej Kramaric fra Kroatia. Han var på det nærmeste klar for Stamford Bridge-klubben, men skal nå ha valgt Leicester i stedet (Metro).

Sunderland ønsker Ronny Deila og Celtics stjerne, Virgil van Dijk. Stopperen, som er verdsatt til 6 millioner pund, har storspilt denne sesongen (Daily Mail).

Manchester United ønsker ikke å hente hjem Javier Hernandez fra Real Madrid etter sesongen. Dermed vil spissen trolig bli solgt til sommeren.

Wilfried Bony er som alltid et hett navn når overgangsvinduet er åpent. Swansea-spissen har blitt koblet med både Manchester City og Chelsea den siste tiden og skal nå ha uttalt at han er interessert i å spille for en klubb i Champions League. Bony tilbringer dog mye av januar i afrikamesterskapet (Telegraph).

Inter skal ha sikret seg ettertraktede Xherdan Shaqiri fra Bayern München. Liverpool har også vist interesse, men sveitseren foretrakk italienerne (TalkSport).

Southampton ønsker Portos Bruno Martins Indi. 22-åringen har en rekke landskamper for Nederland. Ronald Koeman vil imidlertid trolig vente til sommeren med å gjøre et framstøt mot forsvarsspilleren (Daily Mail).

Juventus har bekreftet at de er interessert i å hente Wesley Sneijder fra Galatasaray. Manchester United skal også være ute etter veteranen. Sneijders manager uttalte nylig at nederlenderen vil koste rundt 20 millioner euro (Guardian).

Manchester United, Liverpool, Arsenal og Tottenham ønsker alle Leeds' Lewis Cook, men nå ser det ut til at 17-åringen signerer en ny kontrakt på Elland Road (Daily Star).

Vi tar med at Rafael Benitez igjen kobles med managerjobben i Liverpool. Daily Express skriver at spanjolen er usikker på framtiden i Napoli, men at han har mange andre tilbud på bordet (Daily Express).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.