*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

TIL LIVERPOOL? Burnley-spissen Danny ings. Foto: Scott Heppell (Ap / NTB scanpix)

Takket nei til David Moyes. Vil til Liverpool.

Ofte sier man at det er stille etter stormen, men denne gangen må man nesten si det er stille etter stormen som aldri kom. Overgangsvinduet er stengt og vi må nå vente til etter sesongen med flere storsigneringer.

Til tross for at det nå ikke lenger er tillatt med kjøp og slag av spillere i Premier League, har avisene likevel funnet fram noen rykter denne dagen.

Danny Ings fra Burnley var en mye omtalt mann mandag, men da fristen gikk ut ved midnatt, var han fortsatt Burnleys eiendom. Ings har en kontrakt som løper ut til sommeren og flere klubber har meldt sin interesse. Spanske Real Sociedad skal ha forsøkt å få spissen til å forplikte seg til klubben i løpet av dette vinduet, mens Ings skal ha sagt nei. Grunnen til dette er at 22-åringen ser for seg en overgang til Liverpool etter den inneværende sesongen.

QPR og manager Harry Redknapp hadde en uvanlig rolig kveld på overgangsvinduets siste dag, men en og annen avtale prøvde veteranen å få til. Matt Jarvis fra West Ham var aktuell på lån, men siden QPR allerede har leid inn Mauro Zarate fra samme klubb, ble overgangen stanset av ligaen.

En annen som var aktuell for både QPR og West Ham i løpet av kvelden var bråkmaker Emmanuel Adebayor. Nærmest var han nok sistnevnte klubb, men Tottenhams styreformann Daniel Levy skal til slutt ha blokkert overgangen. Levy var ikke interessert i å betale deler av Adebayors lønn i West Ham. Crystal Palace skal ha vært den tredje klubben som ville ha inn spissen.

Liverpools Rickie Lambert skal ha fått et tilbud av Aston Villa mandag kveld, men spissen, som er født og oppvokst i Liverpool, takket nei til forslaget fra navnebror Paul Lambert i Villa. Spissen, som kom til Liverpool fra Southampton i fjor sommer, ønsker å blå værende i Anfield-klubben.

Liverpools største fangst på overgangsvinduets siste dag var nok det at stjernen Philippe Coutinho skrev på en ny langtidskontrakt. Avtalen sørger for å binde brasilianeren til klubben fram til 2020, melder flere engelske medier.

Det var en del spekulasjoner rundt Tim Cahill mandag kveld. Tidlig tirsdag morgen ble det kjent at australieren drar til Shanghai Shenhua i Kina.

Napoli skal ha gjort et forsøk på å signere Arsenals Francis Coquelin mandag, men londonklubben takket pent nei til tilbudet fra italienerne.

Kilder: BBC, Sky Italia, Telegraph, Liverpool Echo, Guaridan, Mirror, Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag