RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Manchester Uniteds Radamel Falcao skal være ønsket av Premier League-rivaler. Her sammen med Wayne Rooney.
Manchester Uniteds Radamel Falcao skal være ønsket av Premier League-rivaler. Her sammen med Wayne Rooney. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Hevder engelske klubber vil hente Radamel Falcao etter sesongen.

God dag, folkens. Her er noen rykende ferske rykter fra Premier League:

Liverpool og Chelsea skal være interessert i å hente Manchester United-floppen Radamel Falcao i sommerens overgangsvindu. Spissen har ikke slått til på Old Trafford, og ventes å returnere til eierklubben Monaco etter sesongen. Men fremtiden kan altså likevel ligge i England. Når det er sagt, er det The Sun som kommer med påstandene, og de har som kjent lite å komme med når det gjelder Liverpool. (The Sun).

Manchester United og Manchester City skal være klubbene som ligger lengst fremme i kampen om å signere Real Madrid-spiller Gareth Bale. 25-åringen begynner å bli mektig upopulær hos kravstore Real Madrid-supportere, og klubben skal vurdere å selge waliseren. (The Mirror).

Manchester City-spillere skal ha snakket seg imellom om klubbens muligheter til å hente Real Madrids Cristiano Ronaldo. City-spillerne skal være sterke i troen på at de rike eiersjeikene kan punge ut det som kreves for å lokke superstjernen til Etihad. Da hadde det nok blitt balluba i den andre delen av Manchester. (Sky Sports).

Samtidig ryktes det at Manchester United-ving Angel Di Maria har bedt agenten om å skaffe ham en ny klubb. Nå kan PSG eller Barcelona bli neste stoppested for argentineren. (Daily Star).

Manchester United skal nå ha sendt direktørene til Spania for å forhandle frem en overgang for Valencias forsvarsspiller Nicolás Otamendi. (Super Deporte)

I London kan det også skje store ting i det kommende vinduet. Nå hevder anerkjente The Times at Jack Wilshere kan være på vei bort fra Arsenal til sommeren. Manchester City skal være interessert. (The Times)

Chelsea og Manchester United ryktes å ha stor interesse for Mauro Icardi. Nå skal begge klubber ha hatt speidere på tribunen for å gå ham nærmere i sømmene denne helgen. (talkSPORT)

Bayern Munchen og Manchester United kjemper om å signere den italienske backen Matteo Darmian fra Torino. 25-åringen skal være åpen for en overgang i sommer. (Daily Express).

Felipe Andersons har gjort en strålende sesong for Lazio. Til helgen skal Manchester United speide på brasilianeren. Anderson kom til Lazio sommeren 2013, men det er først denne sesongen han har opplevd gjennombruddet. (Daily Mail)

Og til slutt:

Tottenham skal ha gitt Everton beskjed om at det koster minst seks millioner pund om de ønsker å gjøre Aaron Lennons opphold permanent. (The Telegraph)

Ha en fin dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere