Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Ronaldinho kan bade i rådyr champagne hver dag dersom han skriver under for Manchester City.

Brasilianeren kan hver uke kjøpe 200 flasker champagne til 10.000 kroner per stykk dersom han skriver under for Manchester City. Kvikke lesere forstår da at City er villig til å gi Ronaldinho to millioner kroner i ukelønn.

Vi tviler på at Ronaldinho liker å bade i champagne, men med tanke på ryktet som partyløve, er det i alle fall en fair sjanse for at han er interessert i Nettavisens utregning.

En annen mann som kan være på vei til Manchester City, er manager Mark Hughes. Blackburn gikk mandag motvillig med på å la waliseren innlede samtaler med City.

Ifølge The Sun ønsker Manchester United å kjøpe Roque Santa Cruz fra Blackburn for 150 millioner kroner, men Hughes skal være ivrig etter å ta paraguayaneren med seg til City of Manchester Stadium. Det samme gjelder David Bentley.

Bentley er - for dem som følger denne spalten regelmessig - også på ønskelisten til Liverpool. Det er også Gareth Barry i Aston Villa.

Nå har Barry gjort det klart for Villa at han ønsker et klubbskifte, hevder Daily Star, som legger til at Peter Crouch kan komme til å gå motsatt vei i en eventuell byttehandel.

Pablo Aimar er et godt, gammelt navn for fans av dataspillet Championship Manager, eller Football Manager, som det vel heter i 2008. Argentineren er til salgs for 65 millioner kroner, og Newcastle skal stå langt framme i køen for å gi Real Zaragoza disse pengene.

Tottenham er også ivrig etter å kvitte seg med pundsedler. Du trenger ikke noe dataspill - det holder lenge med en TV - for å forstå at en ny keeper står høyt på prioriteringslisten til Juande Ramos. Rangers-målvakten Alan McGregor er førstevalget og vil trolig koste 90 millioner kroner.

Det har vært stille rundt Tottenhams vennskapsklubb Arsenal de siste dagene. Det skyldes ifølge Daily Telegraph at kjøpet av Samir Nasri er satt på vent til etter fotball-EM. Klubbene skal allerede være enige om en overgangssum på 125 millioner kroner.

En ryktebørs uten Chelsea er ingen ordentlig ryktebørs, så derfor forflytter vi oss fra Emirates Stadium til Stamford Bridge. Didier Drogba, Ricardo Carvalho, Michael Essien og Frank Lampard er alle navn som Chelseas tidligere manager José Mourinho ifølge Daily Star vil forsøke å hente til Inter og Serie A. Drogba er også ønsket av AC Milan, skriver avisen.

Chelsea ønsker på sin side fortsatt Carlo Ancelotti som ny manager etter Avram Grant, til tross for at AC Milan har bedt den engelske klubben om å holde fingrene av fatet.

Ikke overraskende ser nyopprykkede Hull City seg nødt til å handle varene fra en hylle litt nærmere gulvet. Manchester United har en spiss som heter Frazier Campbell og han vil koste Hull 50 millioner kroner.

Mye penger, men så var jo opprykket også verdt 600 millioner.

David Nugent står også på ønskelisten til Hull, men han tjener for mye penger i Portsmouth. Nugent har fått beskjed om at Hull gjerne kjøper ham dersom han går ned 150.000 i ukelønn. Det er det ingen i Nettavisen som ville gått med på, så ikke sats for mye penger på den overgangen.

Nå er det vel egentlig nok rykter. Vi runder av med litt smårykter: Fulham vil kjøpe Zheng Zhi fra Charlton og Paul Scharner fra Wigan, West Bromwich vil leie Scott Carson fra Liverpool og Rangers vil gjerne ha Marlon Harewood fra Aston Villa.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene