Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Chelsea og Arsenal jakter Barca-talent.

Det berømte La Masia-akademiet har fostret spillere som Carles Puyol, Cesc Fabregas og Lionel Messi. Nå ser Arsenal og Chelsea på muligheten for å hente akademiets nye stjerneskudd Gerard Deulofeu. 17-åringen kan ikke skrive proffkontrakt med Barcelona før han blir 18, og de engelske storklubbene ser på muligheten for å kuppe stortalentet. I ungguttens juniorkontrakt ligger en utkjøpsklausul på 3 millioner pund.
(Talksport)

Mens Barcelona gjør det de kan for å beholde sitt stjerneskudd, forøkte David Moyes å kvitte seg med en av sine unge lovende under overgangsvinduet. Everton-manageren ville frigjøre kapital for å forsterke laget og ønsket ikke å kvitte seg med Phil Jagielka eller andre nøkkelspillere. Derfor forhørte Moyes seg med Alex Ferguson om han ønsket å kjøpe Jack Rodwell for 15 millioner pund.
(Metro)

Alex McLeish er fast bestemt på å hente Steven Davis tilbake til Aston Villa. Villa-manageren gjorde et forsøk på å hente Davis fra Glasgow Rangers på overgangsvinduets siste dag, uten å lykkes. McLeish vil trolig gjøre et nytt forsøk når overgangsvinduet åpner igjen.
(Daily Mirror)

Få med deg alle ryktene fram til januar-vinduet! Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Fra og med torsdag er det mulig for engelske klubber å hente spillere på lån. Det vil Paolo Di Canio utnytte ved å hente Blackburns Nick Blackman til Swindon. Den italienske manageren havnet nylig i en heftig diskusjon med Leon Clarke etter Carling Cup-kampen mot Southampton. Di Canio uttalte i ettertid at Clarke aldri vil spille for ham igjen. Blackman blir trolig en ren erstatter.
(Talksport)

En annen kontroversiell italiener skaper nok en gang overskrifter. Mario Balotelli satt nemlig å hørte på musikk på sin iPad under Italias møte med Færøyene fredag. City-angriperen spilte også noen runder med Angry Birds og oppdaterte Facebook-statusen mens han varmet benken.
(Metro)

José Mourinho skal ha hatt en finger med i spillet da Wesley Sneijders overgang til Manchester United gikk i vasken. Den portugisiske manageren rådet Sneijder til å bli værende i Inter og slik ble det.
(Daily Mirror)

Løsningen for United kan dermed ble Dortmunds Mario Goetze. Alex Ferguson skal allerede ha tilbudt den tyske seriemesteren 1,5 millioner pund for å ha førsteretten til å kjøpe stjernespilleren. Arsenal er imidlertid i aller høyeste grad på banen i kampen om Goetze og skal ha fått et bud på 35 millioner pund avslått i sommer.
(Footybunker)

James McFadden har ikke vært like ettertraktet etter at han ble løslatt av Birmingham etter nedrykket forrige sesong. Skotten vraket imidlertid et tilbud fra Aberdeen i håp om å få muligheten til å bli værende i England. Nå skal Wolverhampton være interessert i å signere den klubbløse angriperen.
(The Sun)

Owen Coyle har ikke hastverk med å kvitte seg med Gary Cahill. Både Tottenham og Arsenal gjorde forsøk på å hente midtstopperen i sommer, men var ikke i nærheten av å legge nok penger på bordet for landslagsstopperen, hevder Coyle.
(The Sun)

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus