Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Liverpool vil hente belgisk forsvarsspiller, men får kamp av Inter.

Januarvinduet nærmer seg med stormskritt. Her er tirsdagens rykter fra balløya.

Liverpool fortsetter jakten på Ajax-forsvareren Jan Vertonghen. Nederlandske medier hevder det blir en dragkamp mellom Inter og Liverpool for å sikre seg 24-åringens underskrift når overgangsvinduet åpner i januar. Arsenal har tidligere vist interesse for forsvarsspilleren.
(Talk Sport)

Etter helgens oppgjør mellom Manchester City og Fulham skyldte Roberto Mancini på at stallen var for tynn da Fulham hentet inn 0-2 til 2-2. Italieneren har ikke gikk opp drømmen om å hente Daniele De Rossi til klubben og vil gjøre et nytt forsøk på å hente Roma-spilleren i januar.
(The Sun)

Stadig flere får også øynene opp for Evertons stortalent Ross Barkley. Det gjelder også André Villas-Boas, som vurderer å legge 20 millioner pund på bordet for tenåringen. Chelsea skal ha gjort et forsøk på å hente 17-åringen allerede i januar, men David Moyes ba klubben om å holde seg unna.
(Daily Mirror)

Få Nettavisens ryktebørs hver dag på sms: Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig).

Tottenham vurderer å hente Olympiakos Volos' keeper Eldin Jakupovic etter at sveitserens klubb ble tvangsflyttet ned i amatørligaen etter sin del i den greske kampfiksingskandalen. Det betyr at alle klubbens spillere kan forlate klubben gratis. Spurs er interessert i å forsterke på keeperplassen med Heurelho Gomes på vei ut.
(Daily Mail)

Lassana Diarra utelukker en Premier League-retur i januar og sier han vil bli i Real Madrid ut kontraktstiden (2013). Franskmannen har bli linket til både Tottenham og Manchester United, men nå ut til å bli værende i den spanske hovedstaden i snaue to år til.
(Talksport)

Kanskje ikke et Premier League-rykte, men vi tar det med likevel:

Neymar skal være nærmere en overgang til Real Madrid en noen gang. Den spanske storklubben skal være enig med Santos om en overgangssum på 53 millioner pund og skal ha sendt en lege til São Paulo for å gjennomføre den medisinske testen.
(Daily Mail)

Burnley har gjort et forsøk på å hente Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Pogba på lån, men Alex Ferguson takket nei. Den skotske manageren hevder at franskmannen trenger å modnes før han går på lån og utelukker ikke en avtale neste sesong.
(Daily Mirror)

På tampen kan vi ta med en etterlengtet god nyhet for Owen Hargreaves. Den skadeforfulgte midtbanespilleren nærmer seg kampform og kan får sin Manchester City-debut i Carling Cup-kampen mot Birmingham onsdag.
(The Sun)

HTML EMBED
Reklame

Nå hamstrer norske menn sexleketøy til seg selv

Kommentarer til denne saken