Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Chelseas storkjøp kobles allerede med ny klubb.

Michy Batshuayi kom til Chelsea i sommer, men spissen har fått lite spilletid på Stamford Bridge. Ifølge The Mirror følger AC Milan situasjonen til belgieren nøye. Chelsea betalte 33 millioner pund da de hentet spissen fra Marseille, så et salg er nok ikke aktuelt med det første.

Leicester-stjerne Riyad Mahrez har bekreftet at Arsenal la inn et bud på ham i sommer, men mannen fra Algerie, som imponerte stort i Premier League sist sesong, angrer ikke på at han ble, melder ESPN.

Manchester City skal angivelig være interessert i Celtics 13 år gamle vidundergutt Karamoko Dembele. Unggutten, som blir sett på som et stort talent, debuterte nylig for skottenes U20-lag, ifølge The Sun.

Neymar blir ofte koblet med klubber i Premier League, men nå meldes det at franske PSG ønsker Barcelona-stjernen. PSG skal være villig til å punge ut rundt 200 millioner pund for brassen, melder Goal.com.

Manchester Uniteds lovende forsvarsspiller Timothy Fosu-Mensah skal ha underskrevet en ny kontrakt med klubben, melder ESPN.

Real Madrids Isco er ønsket av både Manchester United og en rekke andre store klubber, og nå skal 24-åringen ha hintet om at han kan komme til å bytte klubb neste sommer, ifølge Manchester Evening News.

En til i kategorien som var ønsket av Arsenal i sommer. Monacos Djibril Sidibe sier han avviste et tilbud for londonklubben, ifølge ESPN.

A Bola i Portugal melder at José Mourinho kikker nærmere på Porto-stjernen Hector Herrera og at klubbens speidere har sett mexicaneren i aksjon den siste tiden. 26-åringen blir også koblet med Juventus.

Både Tottenham og Arsenal skal ha vist interesse for vingen Bruma, som holder til i Galatasaray. Tyrkerne ønsker imidlertid rundt 20 millioner pund for den unge stjernen. Det skriver portugisiske A Bola.

Vi tar også med at Chelsea-boss Antonio Conte angivelig skal ha kontaktet superagent Mino Raiola for å forhøre seg om Milan-keeper Gianluigi Donnarumma. Unggutten blir sett på som én av de mest lovende burvokterne i verden. Dette skriver Corriere dello Sport.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken