Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Han følges av Arsenal, Manchester United og Liverpool.

Det har lenge vært kjent at Barcelona vurderer å selge Victor Valdes til sommeren. Mer overraskende er det at klubben har pekt seg ut Swansea-keeper Michel Vorm som erstatteren. Katalanerne skal ha sansen for måten nederlenderen kan sette i gang angrep bakfra.
(Daily Star)

Burak Yilmaz fortsetter å imponere for kvartfinaleklare Galatasaray og kan komme til å forlate den tyrkiske klubben denne sommeren. Manchester United, Arsenal og Liverpool er alle interesserte i spissen.
(Daily Express)

Jamie Carragher tror at Steven Gerrard kommer til å gjøre som ham selv. Nemlig forlenge sin kontrakt og bli på Anfield ut karrieren.
(Metro)

Alan Pardew ser på Aurelien Chedjou som en solid forsterkning på Newcastles venstreback. Lille-spilleren er verdsatt til rundt 12 millioner pund og jaktes også av Valencia.
(Daily Mirror)

Også Southampton ser mot Frankrike i håp om å forsterke forsvaret. Ludovic Lamine Sané kan riktig nok også brukes som defensiv midtbanespiller og spiller til daglig for Bordeaux.
(The Sun)

Neil Warnock fikk nylig sparken i Leeds og kan bli erstattet av Martin O'Neil som kommer fra jobben som Sunderland-manager.
(Daily Telegraph)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar